Damian - ocena (1) Zero ściemy, zero musimy zobaczyć. Przyjechał, spojrzał, zrobił. Jak... Damian Ewa - ocena (1) Wpisałam jego numer do telefonu z dopiskiem hydraulik super. Bo takich ludzi... Ewa Alina - ocena (1) Rano pękła mi rura, woda lała się jak wodospad. Zadzwoniłam, a gość... Alina
Anita - ocena (1) Pan z hydrokliniki szybko zlokalizował usterke. Naprawa przebiegła z 40 minut... Anita Ryszard Wojciechowicz - ocena (1) Najlepsza firma hydrauliczna z jaką miałem doczynienia. Pomogli mi w ten sam... Ryszard Wojciechowicz Gabriela - ocena (1) Jedna z niewielu firm która rzeczywiście chce pomóc a nie tylko oskubać z... Gabriela Andrzej - ocena (1) Bardzo polecam. 10 na 10! Andrzej Piotr M. - ocena (1) Zamiast tylko zrobić i wyjść, hydraulik zwrócił uwagę na szereg potencjalnych... Piotr M. Łukasz - ocena (1) Wszystko wykonane poprawnie. Polecam Łukasz Wojciech - ocena (1) Fachowiec nie tylko szybko naprawił usterkę, ale także doradził, jak uniknąć... Wojciech Adam - ocena (1) Naprawa przeprowadzona bardzo dokładnie, a efekt końcowy wygląda... Adam Adrian - ocena (1) Nie było żadnego przeciągania czasu ani zbędnych kombinacji. Fachowiec... Adrian Barbara Wilecka - ocena (1) Widać, że hydraulik naprawdę zna się na swoim fachu. Pracował starannie, nie... Barbara Wilecka Jakub - ocena (1) Po wszystkim hydraulik sprawdził, czy wszystko działa prawidłowo. Mam... Jakub Renata - ocena (1) Bardzo uprzejmy fachowiec, który wytłumaczył mi, na czym polegał problem i... Renata Agnieszka - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, pełna transparentność kosztów i... Agnieszka Paulina - ocena (1) Naprawa przebiegła bardzo sprawnie hydraulik miał ze sobą wszystkie... Paulina Grazyna - ocena (1) Hydraulik nie tylko fachowo wykonał swoją pracę, ale również szczegółowo... Grazyna Dawid - ocena (1) Nie chodziło tylko o usunięcie usterki, ale o to, żeby instalacja działała... Dawid Julia - ocena (1) Nie tylko usunięto usterkę, ale też dokładnie sprawdzono całą instalację.... Julia