Kacper Grudziński - ocena (1) Zgłosiłem się do Kancelarii z powodu wykonawcy, który w ramach dotacji miał... Kacper Grudziński Agnieszka - ocena (1) Pani Mecenas: profesjonalizm połączony z empatią. Polecam wszystkim, którzy... Agnieszka Przemysław - ocena (2) Serdecznie polecam kancelarię prawną i Panią mecenas Matyldę... Przemysław
Sylwia - ocena (1) Do Pani Mecenas trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się. Pełen... Sylwia Sylwia - ocena (1) Rewelacyjne podejście do klienta. Radca prawny przygotowany do każdej z... Sylwia Katarzyna N. - ocena (1) Los sprawił, że trafiłam do Pani Ani z dużym problemem wymagającym zarówno... Katarzyna N. marcin - ocena (1) Polecam Kancelaria godna polecenia. Świetni prawnicy. marcin Tomasz - ocena (1) Od pierwszego spotkania wiedziałem, że trafiłem w dobre ręce. Adwokat... Tomasz Jowita - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Kancelarię Adwokacką Adwokata Dawida... Jowita Mirosław - ocena (1) Super,sprawnie a co najważniejsze bardzo skutecznie i profesjonalnie... Mirosław Anna - ocena (1) Trafiłam do Pani mecenas z polecenia. Jest konkretną i profesjonalną w swojej... Anna Agnieszka P. - ocena (1) Ugoda wynegocjowana dzięki tej Kancelarii i Pani Mecenas Kapała-Sokalskiej... Agnieszka P. Aleksandra - ocena (1) Kancelaria Adwokacka Haber/Haber to świetny wybór dla każdego kto potrzebuje... Aleksandra Katarzyna - ocena (1) Pelen profesjonalizm. Czułam się zaopiekowana, wszelkie moje pytania i... Katarzyna Jan - ocena (1) Zgłosiłem się do Pani Adwokat z polecenia i nie żałuję ani chwili. Sprawa... Jan Bartosz Kowalczyk - ocena (1) Pani Mecenas bardzo mi pomogła w sprawie z komornikiem. Zaoszczędziłem sporo... Bartosz Kowalczyk Mateusz Kondracki - ocena (1) Polecam serdecznie. Mateusz Kondracki Rodzina W. - ocena (1) Bardzo profesjonalny, super podejście do klienta. Rodzina W. Karolina - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem. Świetni prawnicy i fachowcy. Do tego wspaniali... Karolina Krzysztof - ocena (1) Konsultacja u mec. Kopcia , rzeczowo sprawnie omówione sprawy spadkowe.... Krzysztof