Kolorowe Przedszkole w Matemblewie

Przedszkola Opieka nad dziećmi

Gdańsk, Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 2

Julia - ocena (2) Najlepsze przedszkole do którego moja pociecha trafiła! Zaczynajac od... Julia Joanna - ocena (2) Przedszkole w pięknym malowniczym miejscu, cisza i spokój. Ciekawe zajęcia,... Joanna Mama - ocena (2) Rodzinnie, ciepło, wesoło. Jestem spokojna, bowiem pracują tam same kochane... Mama
Piotr Porębski - ocena (2) Super! Jesteśmy zadowoleni! Piotr Porębski Max - ocena (2) Brak zastrzeżeń. Świetnie wyposażone. Super Panie przedszkolanki które... Max Zadowolona Mama - ocena (2) Nie wiem czy można znaleźć lepsze miejsce dla swojego szkraba, przede... Zadowolona Mama Aleksandra - ocena (2) Bardzo ciepłe miejsce z kochanymi Paniami!! Cudowne podejście do każdego... Aleksandra Anna - ocena (2) Fantastyczna atmosfera, bardzo kompetentny zespół pracowników, super ogród i... Anna Klaudia - ocena (2) Piękne otoczenie, serdeczne panie opiekunki, dużo przestrzeni do zabawy i... Klaudia agnieszka - ocena (2) Wrazenia bardzo pozytywne odnosnie najmlodszej grupy :) Klimat jak w domu, i... agnieszka Karolina - ocena (1) Świetna lokalizacja zaraz obok TPK, dzieci spędzają dużą czasu na zewnątrz,... Karolina MP - ocena (1) Przedszkole zlokalizowane w pięknym miejscu, w otoczeniu parku... MP Justyna Sydor - ocena (1) Polecam z całego serca! Przyjazna atmosfera, super lokalizacja , ciekawe... Justyna Sydor Tomek - ocena (1) Super miejsce blisko Trojmieskiego Parku Krajobrazowego, z dala od spalin i... Tomek Basia - ocena (1) Córka chodzi do przedszkola od 3 lat. Zaczynała od grupy żłobkowej. Super... Basia Karolina - ocena (1) Wspaniałe miejsce dla każdego dziecka, cudowna atmosfera, piękna okolica,... Karolina Mama - ocena (1) Niezwykle przyjazne miejsce. Duzym atutem jest lokalizacja przy lesie i duze... Mama Mama Amelki, Kacpra i Mikołaja - ocena (1) Wspaniałe miejsce, cudowne Panie, rodzinna atmosfera. Kolorowe było dla... Mama Amelki, Kacpra i Mikołaja Ewelina - ocena (2) Dużo przestrzeni, tereny zielone, Panie zaangażowane w swoją pracę. Co roczne... Ewelina Paweł - ocena (2) Przedszkole doskonale spełnia oczekiwania każdego rodzica. Położone w pięknej... Paweł