Kolorowe Przedszkole w Matemblewie

Przedszkola Opieka nad dziećmi

Gdańsk, Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 2

przedszkole jakich mało (1) Ja uważam że Kolorowe przedszkole jest super, moja córeczka jest bardzo... mama Julki :) Raczej nie polecam (1) Niestety raczej mam złe doświadczenia z przedszkolem Kolorowym. Panie... Aneta Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola pod każdym względem. Panie są... JG
Polecam Kolorowe Przedszkole (1) Posyłam dziecko do Kolorowego już trzeci rok i jestem bardzo zadowolona z... zadowolona mama Przeciętnie (1) Zgadzam się z opinią Pana Dug'a. To nie jest to przedszkole co na początku.... Mama Bardzo PRZECIETNIE, a za te cene to SLABO (6) Dodaje opinie, bo widze, ze same pozytywy, a nie zgadzam sie z tym... Kiedys... Dugg Dwoje dzieci - super zadowolenie (1) Przedszkole super. Traktuje się dzieci bardzo indywidualnie, w razie... MEK Przedszkole supr!!!! (1) Oglądałam kilka przedszkoli i wybrałam KOLOROWE. Nie zawiodłam się. Piękne... Mama Opieka na szóstkę! (1) moje wnuki uczęszczają do przedszkola - rewelacyjna opieka, bardzo... krajhanka przedszkole zaczyna sie psuc (2) niestety, chyba wlascicielki spoczely na laurach, bo to juz nie to co kiedys.... mama olka SPUPER PODEJCIE (1) Pragnę polecić wszystkim wszystkim przedszkolom polecić takiej dyrekcji i... Elzbieta Melzer Szczerze polecam, warto zainwestować w dziecko (1) Z usług przedszkola korzystam od 2 lat i po takim czasie mogę śmiało polecić... Mama przedszkolaka polecam gorąco (2) Jest to wspaniałe i godne polecenia miejsce, gdzie dziecko jest bezpieczne,... szczęśliwa mama Fantastyczne przedszkole (2) Jestem babcia dwoch wspanialych i energicznych chlopcow, ktorzy uczeszczaja... Irena K. super przedszkole (1) Jestem mamą 2 chłopców chodzących do tego przedszkola. Moim zdaniem to 950... mama rozbrykanych chłopców pytanie (9) Z opisow bardzo mi sie podoba to przedszkole, i byc moze posle tam wlasnie... mama Viki rozwój widoczny na każdym kroku (1) Do przedszkola Kolorowego moja cóka poszła już w wieku 2,5 lat. Niemowlak w... MadziaK Moja opinia (1) Drodzy Państwo.Nasza córeczka dopiero idzie do tego przedszkola dlatego nie... Rodzice Wiktorii Szczęśliwe dziecko ... (1) Najwięcej wartą opinię wystawić mogą dzieci. Mój synek uczęszcza do... Mama Marcela Polecam wszystkim ! (1) Wspaniałe miejsce dla każdego przedszkolaka, fachowa opieka, masa zajęć... Karolina