JAKI NAJLEPSZY SER NA SERNIK? (7) ktory polecacie? i czy ktos ma fajny przepis na taki mega pyszny sernik... mrenda gotowanie wege (36) Jakie są waszym zdaniem najlepsze sposoby obróbki termicznej warzyw? Jak... jakakaja gdzie w Gdansku kupię przyprawy indyjskie....? (6) jak w temacie.... 2xmama
Gdzie kupię "zdrowego" kurczaka? (28) Od jakiegoś czasu wprowadzam w swoje życie małą rewolucję kulinarną, staram... kasia sklep z kawą na wagę - gdzie w Gdańsku? (9) Hej! Gdzie w Gdańsku jest taki sklep z kawą na wagę? Bardziej poszukuję... basiula swojskie wędliny (13) Czy wiecie może, gdzie mozna dostać swojskie wędliny bez konserwantów itp?... karolinka_kb Co dzisiaj na obiad??? cz.38 listopadowa (223) Witajcie:)) Jestem dzisiaj tu pierwsza i zakladam nowy wątek, bo tamten już... mama b Sklep ze słodyczami - gdzie? (6) Witajcie. Kiedyś w Sopocie na Monte Cassino był tzw. Sklep Bałtyku gdzie... gd pomocy!!! tort królewski od sowy - proszę o przepis (11) Potrzebuję pomocy. W lutym moje dziecko będzie mieć roczek i bardzo bym... namka Patelnie ceramiczne (56) Używacie? Jeśli tak - co możecie o nich napisać po dłuższym użytkowaniu?... AgusiaGda Gdzie kupię mięso ekologiczne (np. cielęcinę)? (16) Jak w temacie - gdzie w Gdańsku jest miejsce, w którym regularnie kupię... futi Piersi z biedronki śmierdzą (96) Wczoraj otworzyłam, jeszcze było 5 dni do końca terminu a smród straszny! mamaalanka Wasze ulubione przekąski podczas oglądania filmu (31) Jak dla mnie to napewno: Lays Zielona Cebulka - Karbowane Zupki Chińskie... mario39 prosimy o przepis na LECZO (19) J.W dorotazab22 Kurczak z rożna - gdzie w Gdyni? (8) Gdzie w Gdyni można zjeść dobrego kurczaka z rożna? anonim Gdzie w Gdańsku ogórki i kapusta KISZONA? (13) Witam ! Czy ktoś orientuje się gdzie w Gdańsku (najlepiej okolice -... Dalia Ciasto z kiderkami (3) Hej jakie ciasto z kiderek ? Mam upieczony biszkopt i smietankie 30%. Da się... Ola Przedstawiciel termomixu Pani Magda (1) Ostatnio czesto korzystalam ze sprzedazy bezposredniej , ale nigdy nie trafil... Bozena Bogdanowicz Gdansk Belna woszta (1) Witam. Szukam jakiegoś przepisu na kiełbasę z patelni. Dziekuje Maklowicz Przepis na pyszne ciasteczka świąteczne:) (36) Dziewczyny potrzebuję jakiś fajny przepis na ciasteczka, nigdy nie robiłam,... Hania