Gotowanie (8) Dziewczyny,jak mam zacząć polubić gotowanie.???Nienawidze tego robić(być moze... ja Kurczak z rożna (4) Wątek sie już pojawiał, wiem. Ale czas go odświeżyć i zaktualizować :) Gdzie... B.p.becia Gdzie kupić wiejskie, nieprzetwarzane mleko? (18) Gdzie kupić wiejskie, nieprzetwarzane mleko? Czy można takie dostać na... M.
przepis na fajne i niedrogie ciasto :) (57) hej dziewczyny szukam w miare prostego i niedrogiego przepisu na jakieś... Hania Dziewczyny! Pomocy! Przepis na tort potrzebuję!! (15) Mój mąż ma urodziny i chcę mu wypasiony tort upiec ;) Przepisów jest dużo... Martek baklażan (13) Co z niego przygotowujecie lub do czego dodajecie?? Ja uwielbiam grillowanego... inka5 Co pijecie do śniadania? (12) Jedząc śniadanie pijecie do tego wodę czy jakiś sok a może jecie na "sucho"?... włodek Świerza mięta ! gdzie kupie ? (6) Witam mam proste pytanie gdzie kupie świeżą mięte? w Gdańsku ? :D Seba3090 Gdzie według was są najlepsze burgery? (11) Chciałbym poznać waszą opinie, gdzie mozna zjeść najlepsze burgery ? Karol Sprawdzony przepis na pyszne PĄCZKI- ktoś ma???? (32) jw. Bo Tłusty czwartek za pasem i naszło mnie na robienie pączków,może ktoś... mmm-82 Piekarnia - chlebek - jaki najbardziej lubicie?? (88) Dziewczyny z jakiej piekarni chlebek lubicie najbardziej i jaki?Tak sie... magus KURS GOTOWANIA (7) Witam, Czy są w Trójmiescie dobre kursy tematyczne? Co polecacie? Co byście... Dora Automat do chleba Biedronka instrukcja+książka (57) Witam, czy posiada ktos instrukcję i książkę do automatu do pieczenia chleba... M. Łopatoligicznie - przepis na rosół :) (40) Szukam i szukam wszędzie w przepisach - kostka, ziarenka smaku albo Vegeta :/... iza hej! macie jakiś dobry przepis na bigos???? (4) bigosik ze świerzej kapusty na słodko a nie z kiszonej. mam straszna chęc na... angelika-sss prawdziwy miód (21) gdzie w Gdyni kupie dobrej jakosci miód np od jakiegos pszczelarza macie... anowi bigos (9) Drogie Panie Nie jestem orłem w gotowaniu, stąd moje pytanie: co dodać do... natasza Grill elektryczny ceramiczny - warto kupić? (27) Ktoś ma, używa? Jak wrażenia? Łatwiej go utrzymać w czystości niż zwykły... AgusiaGda Gdzie dobry sklep z przyprawami w Gdańsku? (31) jak w temacie Taki, żeby był duży wybór i bardziej niespotykane przyprawy np... Ania Gdzie kupię świeżutką cielęcinę? (21) dla 5mies. dziecka :) pomóżcie Rumianek