Eliza - ocena (1) Rewelacyjne szkolenie! Mimo wakacyjnego luzu to aż chciało się ćwiczyć na... Eliza Ana - ocena (1) Super, najlepsze szkolenie z pierwszej pomocy na jakim byłam. Ana Bartek - ocena (1) W placówce panuje przyjazna atmosfera, która sprzyja nauce i rozwojowi... Bartek
Marcin - ocena (1) Syn uczęszczał chętnie na zajęcia z Informatyki. Gratulacje dla Pana... Marcin Konstancja - ocena (1) Programy doskonalenia są świetnie dopasowane do potrzeb współczesnego rynku... Konstancja Karolina B. - ocena (1) Matura zdana w większości na 100% . Przygotowanie bardzo dobre ,super kadra... Karolina B. Maja - ocena (1) Najlepszy kurs przygotowujący do matury z matematyki. Polecam wszystkim,... Maja Ola - ocena (1) super kurs polecam Matura zdana :-) Ola Janina - ocena (1) Szkolenie ze sztucznej inteligencji, prawdopodobnie najlepsze w jakim... Janina Tymon Baranek - ocena (1) Instruktorzy bardzo pomocni, nauczyłem się dużo! Tymon Baranek helcia - ocena (1) Bardzo jestem zadowolona, mojemu synowi bardzo pomogły zajęcia na indeksie,... helcia Miron Kowalik - ocena (1) Szkolenia profesjonalne, prawdziwi pasjonaci. Polecam Miron Kowalik Pan K - ocena (1) Super prowadząca, jeśli ktoś chce wynieść dużą ilość wiedzy to polecam Pan K Nel Klonowska - ocena (1) Super szkolenie, dużo się nauczyłam, dużo praktyki :) Nel Klonowska Nadia - ocena (1) Bardzo super fajne Nadia Katarzyna - ocena (2) Kurs sommolierski na najwyższym poziomie. Gorąco polecam. Ogrom przekazanej... Katarzyna Mateusz S. - ocena (1) Świetne szkolenie dla branży IT dostosowane pod indywidualne potrzeby... Mateusz S. Edward Bamuła - ocena (1) świetne szkolenie, polecam! Edward Bamuła Uczestnik - ocena (1) Profesjonalne szkolenie STCW - polecam Uczestnik Tadeusz - ocena (1) Bardzo dobre korepetycje, polecam wszystkim którzy mają problemy w nauce i... Tadeusz