Izabela - ocena (1) Zawsze profesjonalnie Izabela Aneta - ocena (1) Kursy BHP są tu organizowane w bardzo przejrzysty i ciekawy sposób. To... Aneta Kasia - ocena (1) Super klimat, przyjemna nauka. Kasia
Eryk - ocena (1) Polecam przygotowania do matury z matematyki. Eryk Joanna - ocena (1) Zajęcia są "szyte na miarę", prowadzone w bardzo przyjaznej i motywującej... Joanna Werka z Gdyni - ocena (1) Fantastycznie i profesjonalnie prowadzony. Super sprzęt, zaangażowanie i... Werka z Gdyni Wiktor - ocena (1) Świetne miejsce do nauki i zabawy. Ferie i urodziny zrobione na medal:... Wiktor Justyna - ocena (1) W ubiegłym roku korzystałam z trzech kursów w Anatomic. Za każdym razem byłam... Justyna Eryk - ocena (1) Polecam miejsce do organizacji urodzin z Minecraft! Super impreza dla dzieci... Eryk Jacek - ocena (1) Szkolenia organizowane są w niewielkich grupach, bardzo dobrze i ciekawie... Jacek Wojciech Włodarczyk - ocena (1) Kurs przeprowadzony sprawnie i konkretnie. Wiedza przekazana w sposób... Wojciech Włodarczyk Izabela - ocena (1) Dziękujemy za profesjonalne szkolenie BHP zorganizowane na najwyższym... Izabela Maja - ocena (1) Moje dzieci spędziły w tej placówce ferie, a teraz uczą się języka... Maja Wiola - ocena (1) Bardzo cieszymy się, że powstało w Gdyni takie miejsce. Moje dzieci czekają... Wiola Tadeusz - ocena (1) Moje dzieci spędziły rewelacyjny czas na zabawie i nauce podczas ferii... Tadeusz Bogusia - ocena (1) Jestem pod wrażeniem miejsca i sposobu przekazywania wiedzy. Córka jest... Bogusia Ania - ocena (1) Bardzo jesteśmy zadowoleni czasem spędzonym na półkolonii. Połączenie nauki i... Ania Joanna - ocena (1) Polecam gorąco, wybór szkoły trafiony. To szkoła dla początkujących i dla... Joanna Bogna - ocena (1) Polecam centrum szkoleniowe Anatomic. Byłam dwukrotnie na kursie lomi lomi... Bogna AJ - ocena (1) Kurs barmański warty swojej ceny, nie tylko pod względem merytorycznie... AJ