Ośrodek Kierowców (1) Panie z sekretariatu są przemiłe i wszystko wiedzą, co i gdzie trzeba... Basia Ocena szkolenia (1) Szkolenie zostalo przeprowadzone dla 6 osob. Wszyscy uczestnicy byli bardzo... Andrzej Polecam... (1) ...przede wszystkim dlatego, iż szkoła uczy swobodnej konwersacji poprzez... Violetta
szkoła dla każdego (1) fajna szkoła, fajni nauczyciele, niskie ceny :-) raj Kurs Pomocy Przedmedycznej (1) PRZYBYŁEM, UCZESTNICZYŁEM, EGZAMIN ZALICZYŁEM. A teraz poważnie. Wspaniały... Tomasz Mróz wspanialy kurs (1) ten kurs polecam.. mozna nauczyc sie naprawde duzo Panie szkolace sa to osoby... zadowolona super kurs !!!! (2) Kurs naprawde godny polecenia. Zdobyłam tu nowy zawod o ktorym zawsze... Renia K KURS STYLIZACJI PAZNOKCIA (1) NA POCZATKU LISTOPADA UKONCZYLAM KURS STYLIZACJI PAZNOKCIA ..POTRAKTOWANO... Halcia Opinia wychowanka (1) Moje dziecko do tej pory korzystając z ośrodków dysleksji i nauczania... Robert Szukanie dobrego terapeuty dla dyslektyka (1) Na początku klasy pierwszej okazało się ze moja córka ma kłopoty w nauce,... Zofia Szukanie dobrego terapeuty dla dyslektyka (1) Na początku klasy pierwszej okazało się ze moja córka ma kłopoty w nauce,... Zofia Jadwiga - opinia (1) Trafiałam pod wiele adresów , lecz „ pomoc” której udzielano... Jadwiga Kubos - O.K. (1) Prywatny Ośrodek Terapii Pedagogicznej Kubos w pełni spełnia wszelkie cechy... Kamil Lis Moja opinia (1) Uważam ,ze ośrodek jest bardzo dobry. Czysy , a także poziom nauczania jest... Żuczek można im spokojnie oddać dziecko pod opiekę (1) od miesiąca moja córka chodzi dwa razy w tygodniu na zajęcia terapii... Danuta klaudia - opinia (1) orientuje sie ktoś w cenach ? ;) klaudia Polecam zajęcia! (1) Witam, Pani Agnieszka pracuje z moją córką już od dawna.jestem bardzo... a. Michał - opinia (1) Jestem milo zaskoczony tym jakie moje dziecko robi postepy w nauce, polecam... Michał warto (1) moje dziecko z ogromna dysleksja chodzi do Kubosa na zajecia z jezyka... Ania Opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, Ceny niskie w porównaniu z innymi ośrodkami,... Ela