:) (1) Uczeszczam na zajecia juz rok i jest szczerze zahcywcona:) z. Pierwsza pomoc medyczna (1) Fachowe przedstawienie zagadnień z pierwszej pomocy medycznej.... panp5 Zadowolona!!!! (1) Nauczyłam się uczyć tak, że poradzę sobie razem z przyjaciółką na Uniwerku i... Dorota P
Matura na luzaku....:-) (1) Byłem słaby, bo nie chciało mi sie tłuc tego wszystkiego. Dla świętego... Paweł Bartycki Polecam :) (1) Dziękuję panu Januszowi Jopkowi (nauczycielowi języka angielskiego) oraz... Asia BARDZO POLECAM!!!!!! (1) Zajęcia bardzo dobrze zorganizowane, prowadzący potrafi zainteresować... Ewa Dzieki GIN jestem studentem prawa :) (1) Ze spokojnym sumieniem polecam kursy przygotowujące do matury w Gdańskim... michał Zanim stracisz głos (1) Uczestniczyłam w tym szkoleniu w ubiegłym roku. Bardzo wysoko oceniam poziom... Magda kurs stylizacji paznokcia (1) ukonczyłam kurs na wiosnę i jestem bardzo zadowolona, swietna atmosfera,... awa2001 fryzjerki (1) Chciałabym serdecznie podziękować instruktorom w szczególności Pani Emanueli... grazyna grupa ASY cz. II (1) Pani Emanuela (obecny instruktor) rewelacyjnie potrafi dotrzeć do każdego z... Ola Cz I mojej opinii (1) Witam! Jeszcze pół roku temu, sama siedziałam przed komputerem i szukałam... Ola Kurs Fryzjerski (1) Chcielibyśmy serdecznie i z całego serca podziękować naszej instruktor... Grupa Asów Moje doswiadczenie w ECK (1) Wlasnie koncze polroczny kurs w ECK!Jestem z niego bardzo zadowolona jak iz... Sylwia G Zawiedziona (2) Jak rozpoczlam kurs to wszycy zachwalali ze bedzie ogrom modelek ktore beda... Ania Kurs Stylizacji Paznokcia (1) Kurs - rewelacja!!! Polecam wszystkim - wszystkie metody zaprezentowane w... kursantka Iza - opinia (1) Mogłby ktos z was pogadac ze mną na gg o tych lekcjach itp. Moj nr gg :2969412. Iza zadowolona kursantka (1) odbylam kurs stylizacji paznokci w Bella, jestem bardzo zadowolona z poziomu... bratka Miła atmosfera (1) Nie stresowałem się jak w innych. Można się dogadać co do terminów Jerzy tak trzymac!!!!! (1) sama korzystalam z takiego szkolenia i nie moge powiedziec nic zlego na... Zloty warkocz:)