L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Polecam (1) Serdecznie polecam instruktora Michała Ożga, świetne podejście do kursanta... Ania L-ka 81-363 Gdynia, Starowiejska 41-43 (1) polecam zdalem za 1 razem. swietne wylozona teoria, niskie ceny, nowe auta,... Adrian Spólnik Michal Orzga pozdro (1) Michal Orzga instruktor.polecam.egzamin w pordzie zdany bez zadnych problemow. Janek
dobra szkoła (1) Jestem zadowolona ,zdałam za pierwszym razem.Polecam szczególnie panią Małgosię aaa98 Polecam :) (1) Szkoła osk l-ka w Gdyni którą mi polecono jest na prawdę świetna pod każdym... MARCIN Szkoła godna polecenia (1) L-ka to bardzo pożądna szkoła godna polecenia, która bardzo rzetelnie... Kacper najlepsi z najlepszych !!!! (1) Jakosc nauczania i podejscia do kursanta na najwyzszym poziomie ! A wszystko... asia k. Najlepsza szkoła w trojmiescie (1) Świetna szkoła jazdy ,dogodne godziny . Wykłady teoretyczne pierwsza klasa... Monia Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Lepszej szkoły w Trójmieście nie znajdziecie. Moja ocena przewyższa skalę... Estera Szkola godna polecenia. (1) L-ka jest najlepsza szkoła jazdy do jakiej mogłam trafić przyjemny personel... Monika Bardzo polecam (1) Kontakt z biurem swietny, wszystko dograne telefonicznie. Instruktor -... Panchoramix Najlepsza szkoła w trójmieście (1) Moja przygoda z kurem na prawo jazdy rozpoczęła sie jakies 4 lata temu ,... Angelika Piotrowicz Bardzo jestem zadowolona (1) Witam zdalam egzamin za drugim razem.Dzieki ciezkiej pracy pani Małgosi udało... Jolanta :) (1) Super szkoła, zdałam egzamin państwowy za pierwszyma razem. Zajecia... Gosia Zdecydowanie polecam! (1) Szkołą zasługuje na najwyższą ocenę, dzięki niej przygoda z prawem jazdy była... Ala Najlepsza szkoła w Trójmieście ;) (1) Zdane za pierwszym razem :)wykładowca tak potrafi wszystko wytłumaczyć, że... Paulina Zdecydowanie polecam L-kę i instruktora Irka! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu w szkole L-ka. Teoria wykładana w bardzo... Natalia Najlepsza szkoła jazdy ! (1) Co będę dużo pisał, wczoraj zdałem za pierwszym razem po nauce i jazdach z... Seba najlepsza szkółka (1) Miałam świetną instruktorkę , przy której nie stresowałam się jazdą. Bardzo... Maja Podziękowania (1) Podziękowania dla szkoły oraz instruktora Krzysztofa ktory uczy na bardzo... KRZYSZTOF