L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Naprawdę polecam! (1) Najlepsza szkółka!Z l-ka egzamin na prawo jazdy staje się miły i prosty,... Gość Znakomita ! (1) Bardzo dobra szkółka :-) Najlepszy instruktor p. Irek :-) Zdane za... Gość Z całego serca polecam (1) Kurs robiłam w innym ośrodku, jednak nawet za 5 razem się nie udało.... Lidia
Opinia (1) Witam , szczerze polecam L-ka, nie tylko z uwagi na super cenę w porównaniu... Agnieszka Polecam ! (1) Polecam szkołe, instruktorzy bardzo dobrze uczą, oraz tłumaczą wszelkie błędy... Patrycja 10/10, 100% zadowolenia (1) Przyszedłem przygotować się do egzaminu po latach. W 10h Pani Gosia tak mnie... maciej Polecam wszystkim (2) Super szkółka, zdałam wszystko za pierwszym razem. Bardzo miła obsługa,... Ada Polecam (1) Serdecznie Polecam Pana Instruktora Irka. Pelen profesjonalizm i swietna... Grzegorz Bardzo polecam! (1) Po kursie w innej szkole, zdecydowalam sie na dodatkowe 10godzin przed... Magda l-ka (1) Bardzo dziękuje)Wszystko fajnie)Jestem zadowolony z obsługi.Panie w biurze są... Sergiusz Lisowski Najlepsze szkoła w trójmieście (1) Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy każdemu. Przyjemna atmosfera nauki, nie... Kacper Super szkoła jazdy (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Niesamowicie mili ludzie i wspaniałe... Rafal Wiktoria - opinia (1) Polecam Pana Irka , przygotował mnie ,poświęcał duzo czasu ,uwagi i naprawdę... Wiktoria Rewelacja (1) Witam, w mojej ocenie szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu. Pan... Luśia Wiola - opinia (1) Polecam każdemu!! Nie lękajcie się tylko pędźcie do L-ki!! :) bardzo dziekuje... Wiola Polecam!! (1) Cudowna szkoła jazdy. Dzięki Ireneusz Bojarczuku zdałam za drugim razem.... Ola B. Polecam (1) Polecam , instruktor Kuba świetnie przygotowuje do egzaminu :) Michal osk L-ka ocena szkolenia na kategorie B (1) Witam, Do szkoły zapisałem się w celu zdobycia prawa jazdy kategorii B.... Tomasz Bardzo polecam!!!! (1) Polecam każdemu, bardzo przystępne ceny (zdecydowanie konkurencyjne do innych... Zuza Profesjonalna szkoła jazdy w Gdyni (1) Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście.Polecam szczególnie naukę z instruktorem... DOROTA TERKA