L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Zdane za pierwszym! :D (1) Wykłady bardzo przyjemne i można z nich wiele wynieść. Jazdy jak najbardziej... Ala Najlepsza szkółka w Gdyni, może i nawet w całym trójmieście :D (1) Nic dodać, nic ująć, mój najlepszy wybór szkółki. Zdane za pierwszym razem,... Paulina bardzo dobra szkoła (1) Super szkoła i super instruktorzy,a zwłaszcza pan Kuba.Miła atmosfera bez... Marta
kurs (1) Jazdy z Michałem O, zdane za pierwszym razem(praktyka i teoria). Polecam ;) fuego Polecam Serdecznie (1) Po 9 podejściach do egzaminu praktycznego z wynikiem negatywnym.... Angelika :D Zdane za pierwszym razem :) (1) Jestem bardzo zadowolona ,bardzo wysoki poziom nauczania. Trafiłam na... ANIA Bardzo dobra szkola jazdy. (1) Bardzo polecam ta szkole, mila atmossfera, instruktorzy ,ratownicy i obsluga... Tomek Falenski Polecam :) (1) Polecam wszystkim, szkółkę l-ka ze względu na świetnych instruktorów oraz... Paulina E-ka (1) Witam, Opinia o tej szkole jazdy jest bardzo dobra. (...)Teoria bardzo... Dilemka Udało się za I razem. (1) Wszystkie elementy egzaminu zostały przećwiczone i poznałem najważniejsze... Mariusz S. Opłaca się! (1) Polecam tę szkołę - o kilka stówek tańszy kurs niż w większości ośrodków.... Sopociak polecam (1) Polecam wszystkim, bardzo dobre zrozumiale szkolenie. W szczegolnosci polecam... mac Bardzo polecam (1) Jeździłem z Michałem i bardzo polecam, super atmosfera i wysoki poziom,... Robert Bardzo dobra szkola (1) Super szkola jazdy. Jeździłem z panem Michałem, który wszystko mi wytłumaczył... Jan Polecam szkołę L-ka (1) Świetny kontakt z instruktorem, ceny bardzo dobre i łatwo umówić się na... Alicja Kościółek Właśnie wróciłam z egzaminu praktycznego :) (1) Zdany za drugim razem, super! Bardzo dziękuję Panu Michałowi za cierpliwość... Myszograj Fantastyczna (1) Naprawde polecam. Jeździłam z Kuba i była to sama przyjemność. Co prawda... Patrycja Kurs kategoria B (1) Kurs zakończyłam dwa tygodnie temu i jestem bardzo zadowolona. Instruktorzy... Patii Świetna! (1) Szkoła zdecydowanie godna polecenia - pracownicy uprzejmi i zawsze służący... Dominika Świetna szkoła polecam każdemu zdającemu na prawko (1) Wielkie dzięki, INSTRUKTOR MICHAŁ jest rewelacyjny. Polecam atmosfera na... Ania