L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

ocena (1) Dzięki P. Irkowi zdałam za pierwszym razem. Atmosfera podczas jazdy bardzo... Karina Profesjonalizm i indywidualne podejscie (1) Praktyka zdana za pierwszym :) Szczegolnie polecam najlepszego instruktora na... Nikola Dobra szkółka nauki jazd jaką jest L-ka (1) Dzień dobry mam na imię Marcin i jestem bardzo zadowolony usług szkółki... Marcin
Polecam! (1) "L-ka" to super szkoła! Szczególnie polecam instruktora Michała- jest... Wiki Polecam!!!!!! (1) Świetna szkoła, obsługa, kontakt i podejście do kursanta!! Profesjonalizm na... Karolina REWELACJA - polecam jak chcesz zdać egzamin za pierwszym razem :) (1) Dzień dobry, Szczerze polecam tę właśnie "L-kę" zwłaszcza instruktora Kubę!... Kasia Gorąco polecam :) (1) Po bardzo nie udanych przygodach i przygotowaniach w Sopockiej Szkole Jazdy u... Dominika Polecam! (1) L-ka to najlepsza szkola jazdy, z jaką mialam styczność. Na tle innych... Pamela Jakub Frąszczak z " L-ki" - najlepszy instruktor nauki jazdy w Trójmieście! (1) Zdecydowanie polecam wszystkim szkołę jazdy "L-ka" z Gdyni! W szczególności... Katarzyna ZDALAM ZA 1 RAZEM!!! (1) Goraco polecam wszystkim! Swietnie ucza jezdzic, ceny sa bardzo przystepne,... Natala Kasia - opinia (1) Profesjonalna kadra.Wyklady ciekawe bardzo mily pan nie nudzil. Dziewczyny w... Kasia Super szkółka (1) Polecam, super szkółka, bardzo miła atmosfera, bardzo dobrze uczą polecam... Damian Wszystko super ! (1) Kurs prowadzony sumiennie i profesjonalnie. Ogólnie bardzo fajnie i sprawnie... M. Zima szkoła jazdy godna polecenia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić L-kę! Wykłady w miłej atmosferze, na wysokim... Enenenene :) Najlepsza szkoła nauki jazdy (1) Polecam każdemu tą szkołe i jazdy z instruktorem Kubą (nawet jesli trzeba... Martyna R POLEACAM ! (1) Miła i sprawna obsługa w biurze. Instruktor Irek - bardzo zaangażowany,... Kursantka Kurs kat. B (1) Polecam, spokojnie i bez nerwów; (instruktor Irek - miła atmosfera, anielska... Aleksandra Polecam :) (1) Świetna szkoła jazdy, Jacek i Kuba F. jesteście suuuuper :) uwielbiam Was :)... Kamila Super szkoła.polecam Beata;) (1) Szkoła którą mogę z czystym sumieniem polecić każdemu! Pani Natalia zawsze... Beata Kurs kat. B (1) Polecam Szkołę L-ka z czystym sumieniem. Super szkoła z miłym i... Veronika