opalanie natryskowe w pobliżu Sopotu - jakie polecacie ?? (3) W lipcu ide na wesele i chciałabym się ładnie opalić , ale niestety opalam... czerwonka fryzjer - stylista (4) Poszukuję fryzjera, który dobierze mi odpowiednią fryzurę do twarzy i włosów... Ania Dobra fryzjerka poszukiwana!!! (2) Była może któras z was na pasemkach albo koloryzacji u pani Natali? Szukam... pati 26
Lacoste-gdzie? (3) Gdzie kupię w okolicach trójmiasta listonoszkę lacosty w dobrej cenie prócz... agusia-gdansk pedicure + akryl/żel Gdynia - dobrze i niedrogo (3) Witam, poszukuję w Gdyni najlepiej okolice Morskiej, centrum, Obuże Oksywie... jomek nnt.regulacja brwi (2) Poszukuję DOBREJ kosmetyczki,która nada odpowiedni kształt moim niekształtnym... Evelyn MALOWANIE PAZNOKCI- GDZIE POLECACIE? (2) Dziewczyny niedługo idę na ślub i szukam dobrej kosmetyczki od paznokci, chcę... MON Czy są tu fryzjerki? (7) Hej, potrzebuję pomocy. Chciałabym wiedzieć czy istnieje szansa aby zmienić... Krzysia Gdzie ładne mokasyny? (1) Czy nie wiecie, gdzie można kupic ładne i w miarę tanie MOKASYNY? ja Gdzie kupić prezent na osiemnastkę? (7) Gdzie w Gdańsku są jakieś sklepy ze śmiesznymi gadżetami na prezent? takie... flicka gdzie w Trójmieście kupię DZIANINOWY NASZYJNIK? (2) Widziałyście je gdzieś może? Pilnie poszukuje. Kasia farbująca marynara - jak zapobiec ?? (1) Farbujaca marynara-jak zapobiegać?? witam, jak w temacie - mam marynarkę,... ali de bali Solarium Gdynia, Kabina stojąca (5) Witam, Gdzie w Gdyni, jest dobre stojące solarium? Szukam i znaleść nie... pirelka poszukiwany dobry fryzjer (8) poszukuje dobrego fryzjera na strzyzenie awangardowe, sama jestem fryzjerka... marta salon fryzjerski Bellagio (4) Czy ktoś zna jakieś opinie o tym salonie? Niuta szukam fryzjerke (2) czy moze ktos mi polecić fryzjerkę domową z terenu gdyni?? 28 fryzjer (6) witam szukam namiarów na dobrego i w dobrej cenie fryzjera chodzi mi... er44444 dobre solarium na Morenie (1) Hej, czy ktoś może polecić sprawdzone dobre solarium? ew.niedźwiednik;-) Z... anulkad Rozjaśnianie włosów-pytanie? (5) Witam. Mam dość ciemne włosy- ciemny braz. Chciałabym mieć teraz kolor... linka1120 ZAMIENNIKI ORYGINALNYCH PERFUM (5) Gdzie mogłabym kupić zamienniki oryginalnych perfum? Chodzi mi o ADICT-DIOR. zanka