akryl (1) znacie jakie namiar na miejsce gdzie zrobie akrtlowe pazuki(lub zelowe) na... Andzelina Klapki na koturnie Prima Moda rozm. 39 (3) Dziewczyny, widziałam dzisiaj śliczne klapki w Prima Moda w Klifie w Gdyni,... pirelka kosmetyczka Edyta z wrzeszcza-pomocy ! (5) witam drogie panie, mam prośbe, czy któras moze kojarzy kosmetyczkę edytę,... Emenems
fryzjer- wizyty domowe- Wejherowo (2) Witam, może ktoś ma namiary na fryzjerkę w Wejherowie, która dojeżdża do... joasia Żelowe paznokcie w Gdyni (3) Poleci ktoś?? ali de bali Lumpeksy, lumpy, szmateksy! (4) Pytanie do Was... Gdzie są najlepsze w Gdańsku i gdzie są na wagę, gdzie... edelkaa Szukam Pani Kasi z Open SPA (2) Witam, szukam kosmetyczki, która pracowała kiedyś w Open SPA na kartuskiej.... Anna Pedicure- ktos z dojazdem do klientki poszukiwany;) (14) Pedicure- ktos z dojazdem do klientki poszukiwany;) Ze wzgledu na male... malaniunia Gdzie w trójmieście sprzedają kurtki skórzane do 300zł-350.? (4) Witajcie. Na allegro znalazłam kilka kurtek skórzanych do tej kwoty, jednak... oona__ Makijaż z fryzura z dmjazdem do domu na 13.08 Gdynia (1) Szukam osoby, ktora przyjechała by do mnie i zrobila mi jakis delikatny... Lacerta gdzie paznokcie w niedziele?? (5) Zrobie dzis gdzies manicure i pedicure ?? pomozcie gabi@jubilex.com.pl gabolek Gdzie second hand?? (8) Mam pytanie: gdzie według Was najbardziej brakuje dobrego sh w Gdańsku lub... pytająca dlaczego dziewczyny wygalają sobie część włosów na głowie z lewej strony nad uchem? (9) to jakaś nowa moda czy jak? I czy naprawdę nie widzicie że to wygląda... Wojtek Sukienki na wesele (2) szukam jakiegos fajnego butiku w trojmiescie z sukienkami na np wesele,... Em. paznokicie gdzie? (3) Cześć Czy ktoś może mi polecic salon kosmetyczny w Gdańsku na... Kacha fryzjer (10) znacie jakaś dobrą fryzjerkę chodzi o usługi w domu i dobrze doradzi kolor... dfg444 fryzjer (2) szukam fryzjera z gdyni za niewielka kaskę chodzi mi o dobór koloru nie... juh77777777 Szukam fryzjerki (4) Dziewczyny, czy możecie polecić jakąś dobrą fryzjerkę z dojazdem do domu do... mova-n poszukuje dziewczyn, ktore same wykonuja bizuterie glownie kolczyki. (12) jak w temcie :) chodzi mi o nawiazanie wspolpracy od miesiaca czerwiec/lipiec olenka_21 Szukam kuśnierza lub krawca ciężkiego - Gdynia lub okolice (1) chodzi o przerobienie płaszczyka ze skóry Alinad