Baleriny Melissa pyt do użytkowniczek (2) Czy noga bardzo się w nich poci, chodzi mi o model gumowy? Rina gdzie lumpeks z City Forum? (2) Hej! Przez kilka ladnych lat w City Forum znajdował się lumpeks-outlet,... Kejt gdzie w Gdyni są sklepy z wyborem sukni eleganckich (nie ślubnych) (3) Proszę o namiary jeśli widziałyście gdzieś sklepy z dużym wyborem normalna
wizażystka poszukiwana (3) Witam, poszukuję dobrej wizażystki w 3mieście do analizy kolorystycznej oraz... Majka Przedłużanie rzęs ? (35) Wczoraj wpadła koleżanka która przedłużyła sobie rzesy i wyglada powalająco,... xElka fryzjerka (1) Szukam płyt dvd z pokazów mody,gotowania,tematy kwiatowe,pokazy fryzjerskie. fryzjerka studio palladium gdańsk (2) jestem właścicielką oryginalnych kamieni wulkanicznych z Etny na Sycylii o... ewa GDZIE TATULAZ HENNA?? (3) GDZIE W GDYNI ROBIA?? MAMI gdzie w Redzie, Rumi ładnie malują do ślubu? (1) jak w temacie tinkiłinki Salony na Ujeścisku prosze o opinie (3) Witam, czy któraś z Pań może mi coś powiedziec o salonach na ul. Rogalinskiej... Malwina F R Y Z J E R S T Y L I S T A POSZUKIWANY !!!!! (5) SZUKAM FRYZJERA KTÓRY NAPRAWDĘ POTRAFI DOBRAĆ KOLOR I CIĘCIE, większość... basia1212 KTOŚ ROBI PAZNOKCIE-OSOWA? (2) Czy jest tu ktoś, kto robi paznokcie (np. żele )? Swego czasu miałam bardzo... grecja88 PILNE (3) Cześć Dziewczyny Wiem, że późno szukam ale potrzebuję na dziś kosmetyczki... Olunia Fryzjer - krótkie włosy (7) Szukam jak najlepszego fryzjera do krótkich włosów. Cena nie gra roli choć... Milka87 endermologia (3) Gdzie w Trójmieście zrobić dobry zabieg endermologii? Czy któraś korzystała?... waleniek Wyzwanie na odchudzanie (1) Jeśli marzy Ci się zgrabna sylwetka i masz problem ze zrzuceniem... yantsu Przedłużanie włosów metoda TISSAGE - Kto mi zrobi ;] (1) Hejka Dziewczyny może możecie kogoś polecić?? kiedyś miałam na mikro ringi i... Jonka6 nnt.manicure/pedicure (5) Możecie polecić jakiś sprawdzony salon,gdzie dobrze można zrobić manicure?... Evelyn Leczniczy pedicure. Czym się różni od zwykłego? (2) Słyszałam, że jest taki gabinet w Redzie przy głównej ulicy ale czy ktoś był? mamusia synusia fryzjer (1) Poszukuje dobrego fryzjera z wizytą w domu :) Ktos kto pieknie mnie... gosiaaa