makijaż pernamentny (3) Czy któraś z Pań orientuje się ,gdzie w Trójmieście (najlepiej w Gdańsku) *ja Mary Key (1) Witam, co sądzicie o kosmetykach Mary Key? czy ktos może ich używa lub... ania777 doczepianie rzęs koszt (7) tą metodą 1:1, ale dosłownie kilka sztuk- w kącikach zewnętrznych - dobrze... ?.?
nnt. makijaż permanentny Gdańsk - gdzie? (6) Robiłyście? Gdzie warto? Chodzi mi o górną kreskę. bogosiaa kolczyk w pępku (2) czesc dziewczyny, gdzie w trójmiescie robilyscie kolczyka w pępku, jak się... annaw Farbowanie wlosow (10) chcialabym zeby wyszedl mi taki kolor:... Risika6 fajny lumpeks w gdansku (1) jaki polecacie szukam jakiegos fajnego z rozmiarowka 42-44 oraz jakis z... justi nnt. Czy któraś z Was przedłuża włosy? (4) W sensie czy przedłuża włosy nie swoimi. Chodzi mi o usługę tylko ząłożenia.... MamaMarty Szukam Dobrej Fryzjerki (5) Może ktoś ma namiary na Fryzjerkę z Gdyni która che dorobić bo jestem mama i... ryba1982 zakład fryzjersko-kosmetyczny czynny w niedzielę?? (2) witam, szukam dokładnie na niedziele 14 sierpnia w godzinach... Emenems Pilnie poszukuję fryzjera do domu (2) Jak w temacie. Możecie kogoś polecić, najlepiej okolice Osowy. asia82 CND - CREATIVE NAIL DESIGN Czy ktoś pracuje? (5) Witam, Szukam stylistki w Trójmieście, która pracuje na kosmetykach CND,... Agnieszka Bielizna (6) Witam Dziewczyny, nigdy nie pisałam na forum, lecz już od baaardzo długiego... Klaudia Poszukuję fryzjera do domu (3) Dziewczyny możecie polecić fryzjera, który świadczy usługi w domu klienta?... asia82 Pianka sunsilk różowa do włosów kręconych (1) Poszukuję owej pianki, ale nigdzie nie mogę jej dostać :(. orientujecie się... krecona ongryzanie paznokci..... (6) Kochane czy znacie jakieś sposoby sprawdzone na sobie, żeby nie obgryzywać... zdesperowana Biżuteria w stylu Pandora (4) Biżuteria modułowa to tylko http://www.imarc.pl świetny sklep kupony rabatowe... jola DOBRY FRYZJER PRUSZCZ GDAŃSKI - CZESANIE OKAZJONALNE! SZUKAM (2) Witam, ktoś może polecić owego? :) Imię, salon, numer telefonu..?:) roksana.s Gdzie ciucholand z Dmowskiego ? (10) Czy ktoś wie, gdzie przeniósł się ciucholand z Dmowskiego we Wrzeszczu (był... Gosia Gdzie na dobry odprężający masaż??? (8) Możecie polecic dobrego fizjoterapeute z Gdańska, który pomoze mi się w końcu... Ania