Czy któraś z Was robiła kurs paznokcia w WORLDNAILS. (2) chodzi mi o opinie czy dobrze uczą i jak to wygląda z certyfikatami?? Kobietka Perfumy (9) Czy ktoś z was ma namiary na tańsze perfumy. KasikRot Dobry fryzjer męski (4) Poszukuję dobre fryzjera męskiego ponieważ nie mam do nich szczescia i może... Fryzjer
Fryzjer do domu-mozecie kogos polecic?? (15) Wiem ze taki watek juz byl ale nie bylo zadnych konkretnych namiarow na... malaniunia pytanie do fryzjerow (3) zastanawiam sie nad zakupem takiej farby... ola Fryzjer - Pan Fabian z Bella w Gdańsku - poszukiwany !!! (1) Witajcie dziewczyny. Szukam Fryzjera p. Fabiana, który pracował w Bella w... arrisa Problem z brwiami (14) Dziewczyny doradźcie. Od zawsze brwi reguluję sama. Niestety jakiś czas temu... .Nola. Solarium - Zaspa (19) Dziewczyny które solarium na Zaspie możecie polecić? najlepiej w okolicach... Amelia Najlepszy fryzjer dla mojego mężczyzny (9) Witam kochane forumowiczki! Jestem nowa w trójmieście i szukam dla mojego... Joanna za fajną zabawke fischer price (2) Oddam fajne ciuszki dla chlopca oraz buty rozmiar od 19 do 24 w zamian za... jolka Paznokcie akryl (1) Poszukuje Pani ktora robi ładne i tanie paznokcie akryl W Gdyni iwa ktoś zna fryzjera Adriana (5) Pilnie poszukuję fryzjera Adriana kiedys pracowal w Galerii Bałtyckiej teraz... jolka fryzjerka chylonia cisowa grabowek...poszukuję! (4) Witam poszukuję dobrej i taniej fryzjerki aby zrobić odrosty balejage z 2... chocolate-91 Paznokcie żelowe french z kamuflażem Gdańsk (1) Witam czy jest tu jakaś dziewczyna która robi paznokcie żelowe z kamuflażem... ocz KRĘCONE WŁOSY - DOBRY FRYZJER POSZUKIWANY !!! (1) Witam. Tak jak w tytule: Szukam dobrego fryzjera, który umie obchodzić się... Paula Keratynowe prostowanie włosów.Gdzie??? (1) Wie ktoś może gdzie w Gdańsku wyprostuję włosy keratyną? Jaki jest koszt... Kasia Lena, ul. Srebrna (4) hej, czy ktoś zna salon fryzjerski LENA na ulicy srebrnej w gdansku? czy ten... Ewa Salon art&beauty - solarium, ktoś korzystał? (3) Czy korzystałyście z solarium w tym salonie? victoria221 Przedłużanie rzęs Grupon (14) Hej wykupiłam sobie ostatnio przedłużanie rzes na gruponie i jestem załamana... xElka henna z regulacją brwi (7) Poszukuję salonu w Gdańsku Głównym, gdzie ładnie regulują i regulują brwi po... verka