jako pierwszy :) (1) Chcę podzielić się swoimi wrażeniami dopiero teraz, ponieważ cały czas jestem... Nisek Polecam ;-) (1) Bardzo mila atmosfera,mozliwosc rozlozenia na raty,brdzo polecam... Dora sylwia - opinia (1) Bardzo dobry instruktor dobrze uczy,dobra szkola jazdy, ja juz zdalam i... sylwia
Cofam swoją poprzednią wypowiedź (1) Jestem niezadowolona z administracji i traktowania studenta przez PWSH.... ella Pytanie (1) Może ktoś mi napisać jak wyglądają studia podyplomowe w Sopocie? szczególnie... EK PAN MAREK = SPECJALISTA!! (1) Trafiłem do Poldka na dodatkowe jazdy przed egzaminem, ponieważ kolega mi... młody Dopiero zaczynam :) (1) Dopiero zaczynam swoja kariere w WSB. Jestem z Pruszca i wielu moich... Pruszcz Polecam !!! (1) Zdałam egzamin za pierwszym podejściem po dwóch latach przerwy po oblanym... Magdalena W. GLA (1) Świetna szkoła i ludzie też świetni :) Na WOK-u z P. Kożuszkiem zawsze jest... licealistka AS ZDAJE TYLKO JEDEN RAZ! (1) Dzieki panu Jarkowi mam ten maly kartonik w portfelu:) Cierpliwosc to mocna... Gosia M. ZDAŁEM! (2) Zdałem ! Wielka w tym zasługa Janusza! W sunaju chłopaki naprawdę uczą... KRIS rewelacja (1) witam :) bylem uczniem pana Boguslawa i zdalem egzamin za 1 razem!! od... Michał najlepsza dla motocyklistek!!!! (1) Podejście instruktora do nauki jazdy zwłaszcza w przypadku motocyklistek... Ewa By Dance On Top (1) Po 7 miesiącach uczęszczania na zajęcia Top Dance coraz bardziej jestem... Tomek Może trochę lżej (1) Wykładowcy zbyt groźnie podchodza do studentów.Poziom poziomem ,ale... ojciec studenta Profesjonalny osrodek (1) Bardzo profesjonalne , spokojne podejscie do kursanta, na prawde dobrzy... emu szkoła na 6! (1) świetna szkoła, warta polecenia Haneczka ;) (1) Ah ... Jeszcze nie miałam egazminu ale myślę, że zostałam dobrze do niego... Anka UCZELNIA NA WYSOKIM POZIOMIE (1) STUDIUJĘ NA II SEMESTRZE - PEDAGOGIKA. UCZELNIA PODCZAS OSTATNICH WAKACJI... GOSIA POLECAM!!!!! (1) Ukończyłam kurs w tym ośrodku i polecam go wszystkim!! Bardzo mili... Justyna;-)