ABC TO REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Ośrodek bardzo bardzo bardzo dobry! Zdałam za pierwszym razem ! Gorąco... Jolka FACHURA SZKOŁA!! (1) DUŻO NIE MUSZĘ TUTAJ PISAĆ BO JUŻ WIĘKSZOŚĆ NAPISAŁA TO CO JA CHCĘ :) ALE... Tati Zdałem :) (1) No i w końcu zdałem ale dopiero za 4 razem. Wystarczyly mi 4 godz z p.... Balo
Szczerze polecam!!! (1) Świetna atmosfera, wiele dodatkowych zajęć, świetne przygotowanie do matury... Ania Szczerze polecam ! (1) Każdemu, kto chce zostać dobrze przygotowany do egzaminu teoretycznego i... Gosia byłam uczennicą La Femme (1) kiepska atmosfera... przereklamowana. na prawde, nie polecam. mimi Super się zapowiada! (1) Super się zapowiada! Centrum LEO dopiero co powstało, ale mają super ofertę,... Dawid POLECAM DLA KAŻDEGO (1) Jak chcesz się nauczyć tańczyć i spędzić czas w miłej atmosferze to... A.H. Generalnie polecam (1) Probujac dac jak najwirygodniejsza ocene powiem ze szkola zasluguje na 5.... Natalia NIE POLECAM!!!!! (1) Jako absolwentka tej szkoły uważam ze jest to najgorsza podstawowka do... Natalia Zadowolona!!!! (1) Nauczyłam się uczyć tak, że poradzę sobie razem z przyjaciółką na Uniwerku i... Dorota P Matura na luzaku....:-) (1) Byłem słaby, bo nie chciało mi sie tłuc tego wszystkiego. Dla świętego... Paweł Bartycki Dziękuję (1) Przede wszystkim bardzo dziękuję mojemu instruktorowi Krzysztofowi B.... gryphus Z sentymentem... (1) Po 2 latach, a córka nadal wspomina pyszne jedzonko, w szkole już takiego... Agata . najlepsza ^ (1) . ` 2 4 jest najlepsza . 6 ceee . . ` szkoda że tu nie mam... { 6 ceeee . } 1 - klasistka (1) Chodzę do tego gimnazjum od 2 tygodni i jak narazie jest super ...... { nie znany } =) (1) Moim zdaniem to właśnie stosunek pani K. do uczniów i do swojego przedmiotu... oth_girl instruktor (1) Opinia IKI jest krzywdzaca dla calego osrodka.Kursant ma prawo zmiany... instr DARIO GÓRĄ;) (1) TO BYLY NIEZAPOMNIANE CHWILE W TOWARZYSTWIE DARKA PIETRZAKA...SUPER... pani KIEROWNICZKA:) Janusz - opinia (1) Sposób w jaki prowadzone są lekcje dają gwarancje postępu w nauce... Janusz