Wspaniała szkoła ! (1) Niestety w tym roku kończę tą szkołę i będe musiała się z nią rozstać.... A. Rewelacja gorąco polecam (1) Zdałem egzamin za pierwszym razem. Pan Michał wszystko dokładnie tłumaczył i... Przemek Rewelacja! Dziękuje :) (1) Jedyny w swoim rodzaju :) Zadko spotyka się ludzi z takim podejsciem... Karina
MG - opinia (1) Do tej szkoły trafiłam całkiem przypadkiem na kurs wakacyjny. W grupie było... MG Daniel - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z tej placówki.Opieka i nauka bardzo dobra.Plac... Daniel KOBIETA INSTRUKTOREM? OCZYWIŚCIE, ŻE TAK :) (1) PO PIERWSZE: NIESAMOWITA CIERPLIWOŚĆ, BO PRZECIEŻ ILE RAZY MOŻNA POWTARZAĆ... EWA :] Uczeń III klasy - opinia (1) Główna wada - szkoła jest BARDZO brudna. Oprócz tego po prostu przeciętna,... Uczeń III klasy Szkoła jest SUPER !!!! (1) Uczyłam sie w niej przez rok i to były jedne z najprzyjemniejszych chwil w... Paulina J. punia97 - opinia (1) jestem tgo uczestniczką chodze juz 4 rok nie mogę sie pogodzic ze w mojej... punia97 Polecam (1) Zajęcia bardzo ciekawe, prowadzone tematycznie. Zarówno dziecko spokojne jak... Jola AS - zawsze wygrywa, nie marnujcie kasy na inne firmy! (1) Korzystając z okazji chciałam Państwu podziękować za umożliwienie zdobycia... Dorota rodzinnie (1) Charyzmatyczny prowadzący sprawił, że właściwie cała moja rodzina uczęszcza... Ania Papa Smerf najlepszy!!! (1) Myślę, że Pan Marek Turski nie obrazi się, że go tak nazwałam:), ale to... Magda klasa Hiszpańska (1) czy łatwiej jest się dostac do klasy hiszpańskiej jak sie uczyło tego języka... julia Polecam... (1) Nie jestem zwolenniczką państwowych przedszkoli, ale to jest wyjątkowe.... Mama JEST FAJNIE (1) Nie wiem skąd te negatywne komentarze. Mi się dobrze chodzi do tej szkoły.... Marek Emilia Kucharska - opinia (1) Szkoła naprawdę godna polecenia ! Bardzo profesjonalna nauka a przy tym miła... Emilia Kucharska :) (2) Chodziłam na roczny kurs przygotowujący do FCE i myślę że gdyby nie moje... Kasia BMW Polecam :) (1) Dziękuję panu Januszowi Jopkowi (nauczycielowi języka angielskiego) oraz... Asia Zdałam za 2 razem :) (1) Dziękuję całej ekipie OSK Oskar, w szczególności Panu Mirkowi :D za... Małgosia M