Absolwent 2004 (1) Ja bardzo mile wspominam pięć lat spędzonych w Technikum Elektrycznym... Historyk :) sekcja hiszpańska (1) Mam pytanie do osób z sekcji hiszpańskiej w liceum. Jak Wam odpowiadają... Chaval W porządku (1) MOja dwójka dzieci uszczęszczała do tej szkoły i uważam, że jest bardzo... AAA
Dzisiaj zdalam!!!! (1) Dzisiaj zdalam egzamin!!!!Za drugim razem!!!!Bardzo sie ciesze!!!!Pobieralam... Rudzia tam jest super !! (1) sp 47 jest na prawde rewelacyjną podstawówką xD ma wspaniałych nauczycieli... peki :) (1) Bardzo ciekawe i fajne nauczanie teoretyczne prowadzone przez znakomitego... Guniek ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D (1) Bardzo bym chciala podziękować panu Tomkowi!!! za WIELKĄ cierpliwość i... Natalia S. The Salsa Kings :) (1) W poniedziałek byłam pierwszy raz w tym klubie i muszę powiedzieć, że jestem... Madzinka ;) Mikolaj - opinia (1) dla mnie szkola super! poziom nauczania? - a co masz na mysli? to czy jestes... Mikolaj Nic dodac nic ująć (1) Nie bede sie tu duzo rozpisywac bo wszystko jest juz zawarte we wszystkich... Asia Super (1) ja właśnie zaczynam siódny rok nauki w delasalle i jestem BArdzo zadowolona.... Gimnazjalistka Polecamy! (1) Tańczyliśmy wcześniej w innych klubach ale sposób w jaki ten Pan prowadzi... Patrycja Co wy mówicie!! (1) Powiem tylko tyle szkoła dla mnie wspaniała nawet lepsza niż 17 która ma... MatixxD Wspomnienia.. (1) Chodzilam do 10 w latach 84-87. Moja corka Matylda zaliczyla dwa lata w tym... Magda I Matylda ach wspomnienia! (1) jestem absolwentka tej szkólki.Wspomnienia są świetne choć dotyczą raczej... Mohair dobra szkoła (2) będę się uczyć w szkole Das Wort już kolejny rok i muszę przyznać, że jestem... Magda Gdyby tylko nie starsza pani logopeda !!!! (1) Starsza pani logopeda psuje wizerunek tego przedszkola !! anonymuos Polecam!! (1) Pan instruktor jest miłym i cierpliwym człowiekiem. Zwraca uwagę na kazdy... Miki MS - opinia (1) Osrodek taki sobie, problemy z miejscem na jazdę, 2 godziny tygodniowo. Pani... MS Ośrodek, który szkoli skutecznie:) (1) Serdecznie polecam ośrodek Pana Mariana. To miejsce, w którym zdobywa sie... Kasia