^^ (1) Szkoła ogolnie jest swietna. Niesamowita atmosfera i kompetentni nauczyciele... ewuś Bardzo Dobra! (1) Moim zdaniem sokrates to najlepsza i najbezpieczniejsza szkoła w polsce! Kuba Ślimak znakiem jakości (1) Znak slimaka jest kwintesencją tego miejsca. Jest czas na spacer, na chwilę... Filip Grabowski
Do zainteresowanych "Ósemką" (1) Według mnie bardzo dobra szkoła. Mój syne jest bardzo zadowolony. P.s. Nie... Monika Ola - opinia (1) A ludzie? jaka panuje w tej szkole atmosfera? Czy nie ma przypadkiem czeoś... Ola Tragedia!!! (1) Chodziłam do auto szkoły kilka lat temu. Instruktor na 1 jeździe kazał mi... Myszunia Instruktor na medal :) (1) Jeszcze raz dziękuję za pomoc i cierpliwość panu Adamowi, dzięki któremu za... Asia-Joasia:) Nie zapomnę! (1) Uczyłam się w tej szkole aż 5 lat. Jestem bardzo zadowolone z tego co... Marta Pokojska Hmm c.d. (1) W sumie czytając opinię poprzedniczki muszę dopisać, że prawdopodobnie... Absolwent 2007 Najlepsza szkoła dla motocyklistów !!! (1) Chyba nie trzeba tu zbyt wiele pisać, wyniki egzaminów mówią same za... Dorota Nie polecam na kat.B! (2) Niestety nie jestem zadowolna z wyboru właśnie tego ośrodka szkolenia.Pomimo... kursantka pana Macieja Polecam (1) osrodek wart wydanych pieniedzy zarowno teoria jak i zajecia praktyczne... Adam GORĄCO POLECAM!!! (1) Miałem przyjemność jeżdzić z p. Marianem i śmiało mogę napisać, że to... Michał egzamin za pierwszm razem (1) polecam ja zdalam za pierwszm razem czadowa szkola kasia sp15 (1) dosyć dobrzze wspominam tą szkole absolwentka Poprostu Świtnie (1) nie mam słów poprostu na 6+ TrineXX SWPS 2 rok (1) SWPS to wspaniała szkoła - oferująca naprawdę wysoki poziom nauczania! Tutaj... Kotongo Najlepsza profesjonalna i emocjonalna szkoła tańca ! (1) Jest dużo dobrych szkół tańca w Tr. ale poza profesjonalizmem bardzo ważna... Bozenka dobra szkola (1) ja lubię tą szkołę :) ktoś :-) NAJLEPSZY INSTRUKTOR NA ŚWIECIE !!! :-) (1) Bardzo gorąco polecam!!! Zdałam egzamin za pierwszym razem!!! To nie... Iwona :-)