Popieram w pełni przedmówczynię ! Zamiast 60 minut jeździsz 45-50 ! (2) W pełni popieram moją przedmówczynię. Dokładnie tego samego doświadczyłam... Kasia Mieszane uczucia... (2) zajęcia teoretyczne były ciekawe lecz tragedia chwilami jesli chodzi o... ami R.E.W.E.L.A.C.J.A (1) Ta szkoła jest świetna. Nie wiem o co chodziło ''lenie'' która ma w swojej... Wojtek
Polecam! (1) w zeszlym roku zrobilam rozeznanie cenowe i ta szkola wypadla najlepiej w... magda autodestrukcja - opinia (1) Nauczyciele w porządku. Budynek - ostatnio wyremontowano drugie piętro i... autodestrukcja Mam prawko :) (1) Serdzecznie dziękuję Panu Leszkowi za wszystkie cenne rady, profesjonalizm... Iza B w koncu zmiany (1) każdy ma inne odczucia i wrażenia. Moje nie są najlepsze co do warunków w... mama :) (1) ja wlasciwie opini nie bede wystawial bo jeszcze nic nie wiem na temat ten ,... kolokolo Miło mi się u Was uczyło (1) Dziiękuję za miłą atmosferę i solidne przygotowanie, kurs podstawowy... kasia :) (1) TSK jest naprawdę rewelacyjnym studiem tańca, nie tylko dlatego iż są bardzo... Agata Ania - opinia (1) Uczę się w tej szkole już od dwóch lat i nie zamieniłabym jej na żadną inną.... Ania Ceny dla małych grup większe (1) Cena za godzinę była 10zł. Największym problemem było to, że jeżeli liczba... Adasko swietna atmosfera:) (1) klub nie tylko swietny, ale daje ogromne mozliwosci rozwijania sie:) goraco... monika TSK (1) The Salsa Kings jest naprawdę świetnym studio! Nic dodac nic ując:) Cieszę... Claudia roadkill - opinia (1) przejdzie roadkill Polecam na kat.B!!! (1) Nie napisze chyba nic nowego,sądząc po opiniach wyżej...pan Michał jest... Kasia jestem zainteresowana (1) jestem zainteresowana dzienną socjologią, nie wiecie czy rekrutacja sie juz... kasia polecam (1) auto czyste, miły i fachowy instruktor, szybko dogadałam się z ceną.... Kasia a tak naprawde to fajna szkoła (1) KRYTYKOWAC łATWO, GORZEJ JAK TRZEBA COS ZROBIC. SZKOLA JEST TAKA JACY Są W... MISIA Zdałem za pierwszym razem dzieki " OSKAROWI " !!!! (1) Bardzo fajna Szkoła. Ciekawe i interesujące wykłady. Bardzo fajna atmosfera... MacieQ