Poszukuje sprawdzonej firmy zajmujacej sie obrobka metali. Pilna sprawa
Czytalem o Kazimieruku czy ktos poleca??
00
~MarekW.
(6 lat temu)
Zawsze szybko i dokładnie wykonują zlecenia. To specjaliści od obróbki metalu.
00
~Deren
(6 lat temu)
Tez tak uważam. Rok temu im zlecałem zrobienie części i wszystko śmiga jak ta lala.
00
madziab001
(6 lat temu)
Nasza firma współpracuje z kolei z https://gieciewalcowanie.pl/ i jesteśmy bardzo zadowoleni. Z czystym sumieniem mogę polecić ich każdemu. Obróbce poddają nawet takie blachy, które u innych budziły strach przed obróbką :)
00
~Piotr
(6 lat temu)
Tak. Współpracowałem z Zakładami Mechanicznymi Kazimieruk już 3 raz i na pewno jeszcze skorzystam. Szybko realizaują zlecenia ale tez bardzo rzetelnie. :)
00
~Renko
(5 lat temu)
sluchaj, odkad mam swoja hale produkcyjna to regularnie u nich zamawiam czesci roznego rodzaju i nigdy jeszcze nic nie reklamowalem. Działają jak ta lala
00
~Marta
(5 lat temu)
Kazimieruk parę zleceń moich ogarnął i nie było problemów czy z terminami czy jakością. Jak do tej pory 5/5
00
~Radek
(5 lat temu)
Kazimieruk to bardzo godna firma polecam wam serdecznie
00
~Maciejjos
(5 lat temu)
mam dobre i dlugie doświadczenie z Kazimierukiem. nigdy mnie nie zawiedli, działają sprawnie i szybko, myślę że bez wahania mozna im zaufac :)
00
~qty
(5 lat temu)
IP 79.191* przypadek? Nie sądzę.
Jakim to trzeba byc życiowym zerem żeby reklamowac sie na publicznym forum i to w taki tani sposób?
Jeśli ktoś ma IQ wyższe od przeciętnej ameby od razu zauważy Janusza biznesu.
10
~Henry
(5 lat temu)
W Kazimieruku jak najbardziej w porzadku. Myśle że warto zlecić im obróbkę metali.
00
~XxX
(5 lat temu)
Czesto korzystam z uslug Kazimieruka i mnie nie zawiedli.
00
~Marek
(5 lat temu)
Polecę Kazimieruka ! Oni są specami w tej sprawie :)
00
~Marek
(4 lata temu)
Współpracuję z Kazimierukiem ładnych parę lat i nie ma żadnych problemów. Śmiało im zlecaj.
00
~Karol
(4 lata temu)
Też podjąłem współpracę z Kazimierukiem jakieś 2 lata temu i jak do tej pory nie ma problemów. Wyrabiają się ze wszystkim - czy większe, czy mniejsze zlecenia.
00
Marek1231
(3 lata temu)
W moim przypadku skorzystałem z oferty hurtowni metali nieżelaznych Impressmetal, którą polecił mi mój dobry znajomy i jestem bardzo zadowolony z wykonanej przez nich pracy. Wykonali dla mnie frezowanie cnc wrocław w naprawdę atrakcyjnej cenie.