PLATINUM PARK

Czy ktoś z Was wie coś o tym osiedlu? na stronie nie znalazłam żadnych dat oddania ani nic takiego. Macie jakieś opinie na temat tego osiedla?

Ceny mają dość przystępne i budynki ładne. Wiem że coś musi się za tym kryć, nic za darmo :)

jeśli ktoś coś wie, proszę napiszcie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 26

Re: PLATINUM PARK

Przeciez pisze ''PLATINIUM '' ! wiec dla najbogatszych a najbogatsi o cene sie nie pytaja tylko kupuja ile powiedza i tyle. Chcesz mieszkac w PLATINIUM to musisz miec tez na platinium :))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

właśnie chodzi o to, że tam są podane ceny i to bardzo niskie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 26

Ja również jestem zainteresowana tym osiedlem- mieszkaniem. z tego co się wstępnie dowiedziałam, pierwsze budynki mają być zdane na przełomie grudzień 12r./styczeń. reszty dowiem się na spotkaniu z developerem w tym tyg. więc napiszę więcej:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 25

Ja uważam tak - im większa powierzchnia mieszkania tym mniejsza cena za metr a oni mają spore lokale więc i ceny przystępne. Nie mają mieszkań ok.40 metrów bo my takiego szukamy więc dla nas platinum odpada. Po drugie w cenie nie ma miejsca postojowego ani piwnicy więc trzeba doliczyć to do ceny. Po trzecie komunikacja nie jest za ciekawa - nie wiem czy tam w ogóle drogę w końcu zrobili normalną bo jak tam byłam jakiś czas temu to nawet dojazdu nie ma normalnego. My byliśmy na targach to deweloper mówił że pieszo będzie można przejść tak ok. 20 minut do tramwaju jak ruszy na Łódzkiej.
Uważam że wcale nie jest to tak atrakcyjna oferta - sporo się buduje w tej okolicy i może za metr mają więcej ale w cenie np. jest miejsce postojowe więc na wszystko trzeba patrzeć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 27

300 metrow do petli autobusowej, gdzie nawet nocny dojezdza, wiec nie jest chyba zle. Ceny bardzo atrakcyjne i tu doszukuje sie haczykow.
Co o tym sadzicie?

W sumie to koniec swiata, wiec cena nie moze byc taka jak blizej centrum.

Plan zagospodarowania przestrzenego sugeuje, ze okolica troche sie jeszcze zaludni, wiec bedzie lepiej.

Ceny mieszkan sa na prawde fajne. 4 pok ponizej 400k ;)

no nic, dopiszcie co uwazacie, moze kiedys spotkamy sie na parkingu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 35

Witam
Czy ktoś wie dlaczego są tak duże opóźnienia w realizacji Platinum Park? Z tego co pamiętam budowa miała się zakończyć w 1 lub 2 kwartale 2013r. A tam jakaś lipa jest..
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

byŁ SZERSZY wątek na ten temat ale niewygodne posty zostały usunięte....
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kto wycina niewygodne posty? "taka prawda" możesz coś więcej napisać o tym szerszym wątku? Dlaczego są takie spóźnienia w Platinum Park?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poza tym na innych osiedlach nie masz takich jaj jak u Nas. Deweloper odmawia zrobienia poprawek gwarancyjnych. W budynku 36 wali się elewacja i nic nie robi z tym. Wentylacja skopana we wszystkich budynkach. Ogólnie masakra. Jedyny plus to wielkość osiedla i pola dookoła, chociaż przez to droga dojazdowa to armagedon, a piesze dojście to wycieczka.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ola wiesz coś więcej na temat tego developera?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 21

Faktycznie mają niemały, poslizg jednak na moje oko sończą omawianą inwestycję. Dlaczego? Mają kolejne w realizacji. Jedno w tym osiedlu bije na duży plus- jest na uboczu a jednak jeszcze w mieście. Pewnie przez pewien czas zmotoryzowanym będzie łatwiej się poruszać niż pieszym. Pytanie tylko o drogę dojazdową. Jak na razie jest to tylko polna utwardzona droga. Może Pan deweloper zechce slreślić parę słów na temat...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 25

Hubert, szukam kogoś z mieszkańców Platinum żeby sprawdzić dlaczego są takie duże opóźnienia? Tam się jedna ekipa kręci cały czas, gdzie powinny być przynajmniej trzy. Komunikacja jest ok, gorzej z drogą nieutwardzoną. Faktycznie co deszcz to błoto błoto na maxa..!!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

I zobacz, wprowadziłaś się 3lata później, tyle z Jego TERMINÓW =P
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

Osiedle jest nadal w budowie. Deweloper nie rzetelny. Nic nie kończy. Wiele obiecuje i się nie wywiązuje. Zwleka z poprawkami gwarancyjnymi. Odmawia zrobienia wielu rzeczy np: droga dojazdowa czy zadaszenie nad śmietnikami. Nie polecam.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0

to prawda
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

dom: kupić od dewelopera czy samemu się budować? (21 odpowiedzi)

Tak się zastanawiam - jaka opcja lepsza? Dodam, że nie mamy działki więc najpierw trzebaby było...

Hanza Grupa Inwestycyjna deweloper (3 odpowiedzi)

W 100% stanowczo odradzam, lepiej szukać innego dewelopera- ten, stanowczo nie. Jeśli pojawią sie...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...