PRAKTYKI PEDAGOGIKA

Witam :0 mam pytanie do osob studiujacych pedagogike, musze w tym roku zrobic 4 tygodnie praktych ale nie wiem gdzie uderzyc...jezeli ktos juz zwas byl na praktykach gdzies w trojmiescie to bardzo prosze o jakas rade :) :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PRAKTYKI PEDAGOGIKA

a jaka specjalność?

resocjalizacja..

a to wtedy nie moja działka ;) Ale koleżanka z reso robiła praktyki w Caritasie i już tam została :)

a moge wiedziec gdzie dokladnie?:)

hejka ja jestem po reso na UG. Ja dostałam listę placówek które miały podpisaną umowę z uczelnią i w których mogłam odbyc praktyki. Osobiście zobiłam je w Interwencji Kryzysowej w Gdyni - cięzko było ale podobno dałam radę ogarnąc młodzież. na jakiej uczelni studiujesz?

Na WSSE w Gdansku :) ooo super, a masz moze jeszcze ta liste?

Hej a czy ktoś robił praktyki z pedagogiki wczesnoszkolnej z kształceniem integracyjnym?? Gdzie w Gdańsku są takie placówki z oddziałami integracyjnymi?? Co polecacie? odp

Inne tematy z forum

Prywatny detektyw - szukam (81 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

wróżka. 100 % sprawdzalności. najlepsza w polsce. wróżbita paweł jaśniak tarot. kto zna? (12 odpowiedzi)

Od 3 miesięcy szukam wróżki. Pisałam z dwiema, ale nie porwały mnie. Ktoś poleca mi Pana Pawła...

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność? (182 odpowiedzi)

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie...