wróżka. 100 % sprawdzalności. najlepsza w polsce. wróżbita paweł jaśniak tarot. kto zna?

Od 3 miesięcy szukam wróżki. Pisałam z dwiema, ale nie porwały mnie. Ktoś poleca mi Pana Pawła Jaśniaka? Ktoś wie czy warto, czy warto inwestować czas i pieniądze we wróżbę od niego?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wróżki? Może jeszcze czarodzieja po hogwarcie polecić?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

dla mnie jak do tej pory najlepszym wrozbita okazal sie wrozbita waldemar polecam do wam serdecznie kontakt do niego to waldek206@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wróżka. 100 % sprawdzalności. najlepsza w polsce. wróżbita paweł jaśniak tarot. kto zna?

Jaśniak jest z Łodzi, tam zdaje sie cała rodzina to wróżbici. Nic mi nie pomógł, numery totka miały się zgadzać a zamiast szóstki trafiłem dwie trójki za 20 złotych. Żenada, wiecej cały wyjazd kosztował a za typy numerów chciał 350 złotych. Wg mnie lepszy ten wróżbita z Człuchowa bo na tamtym same straty. W człuchowie typuje numery tak ze jest sie bardzo często na plusie a nawet raz wytypował mi piąteczke.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wróżka. 100 % sprawdzalności. najlepsza w polsce. wróżbita paweł jaśniak tarot. kto zna?

Witam. Ma Pan może numer tel. Do Pana Pawła Jasniaka? Ma inny email bo nie odpowiada. Pozdrawiam. Ewelina
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, czy udało się Pani znaleźć numer bądź aktualny adres e-mail do Pana Pawła
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

korzystalam z wielu tuerozek zarowno w polsce jak i za granica ale najlepszym dla mnie jest wrozbita waldemar podaje do niego kontakt waldek206@op.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

w żadne wróżby nie warto inwestować. Wróżby się sprawdzają tylko z jednego powodu. Jak ktoś Ci powie. W autobusie znajdziesz miłość życia, to zaczniesz jeździć częściej autobusem i zaczniesz gadać z ludźmi i my sami spełniamy wszystkie przepowiednie za pomocą psychologicznych sztuczek

dla mnie ze wszystkich tu wrozbitow polecam wam wrozbite waldemara jest bardzo dobry kontakt do niego to waldek206@op.pl

polecam wróżkę Agnieszkę ze stronki: http://wrozkaagnieszka.pl Ona szybko wykonuje wróżby dosłownie w 60minut mamy odpowiedź na nasze pytania, do tego można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżby z kart tarota do tego 100% dyskrecji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

CDN Hosting (5 odpowiedzi)

Czy ktoś z was korzystał z tego rodzaju hostingu? Jakie są główne korzyści płynące z użycia CDN...

jakie konto bankowe wybrać? (145 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...

2200 złotych bonusu dla nowych klientów (6 odpowiedzi)

Odkryj Ekscytujący Świat Kasyna Betonred i Zgarnij Bonus 2200 zł! Czy jesteś gotowy na prawdziwą...