Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (11) Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca... Odpowiedź na pytanie czy Tusk to faszysta. (1) Postawione tak pytanie jest dość niefortunne. Nie da się bezpośrednio na... łowca absurdów Czy Donald Tusk to faszysta? (71) Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej.... anty-faszysta
Zielony Ład (1) Dzień dobry! Jesteśmy studentami Politechniki Gdańskiej i jesteśmy w trakcie... studentjakub Prezydent Dulkiewicz (1) Co uważacie za sukces jej administracji lub co uważacie, że zrobiła dobrze... kazik Waloryzacja (2) Podziękujcie rudemu za waloryzację przy wyborach w maju Nowy rok (3) Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze... Panie Tusk daj ludziom spokój (3) P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da... Polak Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18) Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj... łowca absurdów Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3) Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz,... łowca absurdów Czy ktoś ma dowody ? (4) Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ? jaq Waloryzacja 2025 (1) Drodzy emeryci i renciści jeżeli Tusk da wam waloryzację 5 czy 10zł to proszę... To co było hasłem, staje się faktem. (5) Pisiarze bardzo nie lubią tego hasła, które w dosadny sposób nazywało, co z... jaq Gdynia - Na kogo głosować? (3) Chciałem głosować na Szczurka ale wszyscy są do niego negatywnie nastawieni... Gunterrier Gotowe spółki (1) Były obietnice, że małe firmy nie będą musiały płacić ZUSu a jednak muszą.... Nie jest wam do śmiechu ? (1) Śmiać mi się chce, gdy zaglądam tu, do - ha, ha, ha - Hydeparku - z jego... łowca absurdów Nawet ćwierć miliona więcej dla każdego odwołanego prezesa. "Ludzie PiS zarobili na wecie prezydenta Dudy ekstra kasę" (1) Były wiceprezes Portu Gdynia Kazimierz Koralewski (radny PiS w Gdańsku) i... Kazimierz Koralewski Jak się czujecie nabici w Tuska? (3) Kwoty wolnej nie będzie. O zamachu na media już się nawet Mentzen śmieje,... ja Czy aborcja powinna być w Polsce zakazana? - debata: prof. Senyszyn vs. pastor Bartosik (4) Spór o aborcję trwa. Czym więc jest aborcja? Zabójstwem czy prawem do wyboru?... Remes Poradnik eko-polityczny (7) W związku z faktem, że władzę przejęli prawdziwi fachowcy, tacy jak Szczerba... łowca absurdów