Ciekaw jestem waszej opinii (4) Takie coś znalazłem - na Interii - dla mnie nowość , ale wy może znacie...... wdr Zimno było temu pomniku (12) Nieznani sprawcy ubrali w Szczecinie Pomnik PLK w t-shirta z napisem... Skydiver Zatory w mózgu (2) A nie mówiłem ? Mówiłem o tym, jak pracuje mózg orangutana. Wyłapuje... łowca absurdów
Deweloper Plus (1) Pan Duda podpisał ustawę #LexDeweloper. Czemu przed wyborami samorządowymi ?... Skydiver Korytko krótkie a swoich trzeba nakarmić (5) PZPR + Do wyborów coraz bliżej, a stanowisko prezesa w spółce Skarbu... Skydiver Totalny odlot PiS-Targowicy (20) Andrzej Melak z PiS : W momencie, gdy jako kraj wracamy do normalności,... Skydiver Brawo HGW ! (1) Brawo HGW !!! Ile trzeba mieć w sobie niezłomności i odwagi, aby nie... Skydiver Sędziowie w kominiarkach (14) Banda kolesi przy kawie i ciastkach, zwana Nową KRS właśnie ustaliła, że... Skydiver Wałęsa = Bolek (4) https://img1.dmty.pl//uploads/201205/1337265884_by_mrocznytemplariusz_600.jpg... gość Z rozważań pani Krysi (6) Posłanka Partii Bolszewickiej Krystyna Pawłowiczówna : „Jakaś Draginja... Skydiver Zabierzcie im ten hymn. (3) Wiele nas różni, ale wszyscy jesteśmy Polakami. Niektórzy jednak bardziej.... Skydiver Jak nazywa się Frasyniuk ? Rozstrzygnie Sąd (12) Frasyniuk mówi, że nazywa się „Jan Kowalski, PiS i sprawiedliwość’. A potem –... Skydiver Gender czyli jak tarcie zabiło ruch (14) Wszyscy wiedzą, że jest jeden poważny problem fizyczny, z którym zmagają się... łowca absurdów Tere fere endum (9) Pytanie nr 1 https://images92.fotosik.pl/5/7a9eb2b679a8f4dbgen.jpg Czy... Skydiver Co jedzą PiS-lemingi (9) Wydział Propagandy Partii Bolszewickiej dba o swoje PiS-lemingi. Wczoraj na... Skydiver Gaz łzawiący na usługach Drugiej Peerel (1) Wczoraj w Warszawie policja użyła gazu łzawiącego przeciwko Polakom Skydiver Bolszewicki nie-poseł głosuje bo Partia każe. (1) Skoro można zaprzysiąc przechodniów na Sędziów, to mogą tez głosować w Sejmie... Skydiver Nie wznieśli się ponad nienawiść (1) Karczewski : Żaden z polityków PiS nie głosował przeciwko. ... Liczyłem na... Skydiver Ile trwa sześcioletnia kadencja ? (1) W Drugiej Peerel cztery lata Skydiver Jakie strony internetowe z informacjami/wiadomościami/opiniami polecacie? (15) Osobiście mam dość przekazu serwowanego przez mainstream - płytkich... xyz