Stare dzieje (6) Witam.Niedawno zalozylem nowa strone www.bolek.ir.pl i w galerii umiescilem... Bolek Środki smarne do łańcuchów rowerowych (2) Jakie są najodpowiedniejsze środki do smarowania ogniw łańcucha rowerowego w... dbig Agent z Chin znowu nadaje :) (3) Klaniam, No to znowu oddycham chinskim powietrzem. Najfajniejsza to z tego... Ivan
Maja Włoszczowska (4) Do 3 stycznia 2005 można wziąć udział w siedemdziesiątym konkursie... MichFel Walka z kasetą :-/ (18) Kłaniam, Właśnie staram sie zdjąc kasetę - nakrecaną, sam klucz bez bacika.... Ivan Dla rowerzystów i majstrów rowerowych (3) Czy bębenek piasty pod kasete (gdy został wyrobiony lub wyeksploatowany ponad... dbig czy rower to hobby czy... (17) Tyle tutaj rozprawiacie na temat świata rowerów ( i widać że większość ma coś... Szpon DUAL CONTROL (5) Kto z was jezdzi na manetkach xt/xtr dual control ? Co o nich sadzicie , jak... luki "Ukradziony" patent ;) (2) Kłaniam, Właśnie przegladam sobie MR 1-2.2005 i w testach podziwiam... Ivan Problem tylko nie wiem z czym (4) Wymieniłem w rowerze wielotryb shimano na s**** 5.0.Wymieniłem również... wirus71 klamkomanetki (6) Obecnie posiadam w swoim rowerze szosowym klamki a manetki do zmiany biegów... dbig Shimano 105 (3) Mam pytanie odnośnie piast szosowych Shimano 105: gdzie można dostać do nich... dbig Campagnolo (6) Mam bardzo ważne pytanie dla tych co znają się na sprzęcie rowerowym i wiedzą... dbig piasta (4) Zna się ktoś na regulacji piasty w rowerze szosowym? Chodzi mi o regulacje... dbig Nowy sprzęt a napęd na siódemke (12) Mam takie pytanie, zamierzam zakupić tylną przerzutkę oraz korbe i suport.... żYwY Rowerowy Sylwester (9) Ktoś coś wie? Robi, organizuje? Zorganizujemy gdzieś spotkanko z szampanem?... bodek sprej do opon????????? (4) siema mikolaj wczoraj przyniósł mi niemiecki środek na ktorym jest napisane... LEWY amor 1 i 1/8 cala głowka (5) Mam już dość starą rame moongos'a dx 3-7 jednak bardzo ją lubię i... motos wybór szosówki "maksymum jakości przy minimum ceny" (8) jaki model roweru proponujecie? Planuje kupic szose i nie bardzo jestem... Marko śnieg niestraszny (14) wróciłem z pracy rowerem, dzisiaj byłem prawdopodobnie najszybszy w... Thor