Malowanie felg (8) Witam. Chcialem sobie pomalowac kola- piasty, felgi i szprychy na czarny... kokos Zginął kolejny rowerzysta... (6) Kolejna śmierć młodego (17l) rowerzysty spowodowana przez %$!@# pijanego... Michu. A masa?? (8) No wlasnie czy bedzie masa w pt(ma padac deszcz..) a moze nie bedzie? a moze... kello
Pedały: CrankBros vs. Shimano (17) Hej! Właśnie stoję przed koniecznością zakupu nowych pedałów zatrzaskowych. I... Jarek.mtb piasta od mtb, a kaseta szosowa? (3) mam pytanko do was, chodzi o to czy mozna na piaste np altus czy deore... Marko kupie szosówke (28) witam poszukuje duzego roweru.....? chodzi mi o rower szosowy duza rama... kaszalot Klocki Hamulcowe do DEORE BR-M475 (4) Czesc .. ma ktos moze pojecie gdzie znajde klocki hamulcowe do tego zacisku... Beavis golenie nie dla wszystkich (3) wy tu piszecie o jakis estetykach itp, a tu chodzi przedewszystkim o wymogi... Marek_P Zdjęcia z Bażantarni finał 2004 (4) Do skopiowania zdjęcia z Bażantarni 2004 http://mtb.x.wp.pl Wielki Zeb POMOCY!! (8) Sprawa wygląda następująco: Niewiem co mam kupic... Błazej Kto trenował dziś Trasa Nadmorska do Opery ? (9) Witam. Kto dziś trenował na biku ok godz. 15 na trasie od Sopotu ścieżką... Rufi Schwinn Deluxe 7 (2) Czółko! Na początek pozdrowionka dla wszystkich fanów dwóch kółek. Teraz do... Kurt Dethal Zamiana ramy 22" Cro-Mo (5) W związku z tym że mam za dużą ramę, chciałbym ją wymienić na mniejszą. Jest... Kaszub praca (3) W związku z planowanym rozpoczęciem działalności polegającej na ekspresowym... Andrzejg Jak rozłożyć RST Gila (14) Kłaniam, Pytanie jak w temacie. Chciałbym amora przesmarować. Nie bardzo... Ivan Jeździcie jeszcze?? (20) Jeździcie jeszcze?? Dla mnie już za zimno, za mokro, a poza tym jest uczelnia... LAKI LUK Liro Unreal Challange (6) przejechałem 4 punkty kontrolne, nr 1,13,15,9. nr 20 nie znalazłem a w drodze... wiesław Nocna jazda w lesie (3) No może nie nocna , ale wieczorna .Czy jeżdzi ktoś wieczorem po lesie ? Ja... XTC Fotki z Masy (14) Hej :-))) Fotki z VI już historycznej Gdyńskiej Masy Krytycznej znajdziecie... apsend Jakie kolo na tyl ? (11) Mam zamiar zlozyc lub kupic w calosci kolo tylne . chcialbym zeby to bylo cos... Martin