Smartfon samsung brać czy nie brać

W nowym abonamencie ery ob. T-mobile mam w ofercie jeden z samrtfonów samsung chyba 600 czy coś takiego. Co sądzicie o modelach tej marki jakie są zalety wady , tych telefonów. Czy brać produkt tej marki czy dać sobie spokój i poszukać innego co myślicie o tym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Smartfon samsung brać czy nie brać

osobiście mam htc i jestem bardzo zadowolona ale słyszałam od paru osób, że samsungi się psują (chodzi o wyświetlacze) jeszcze na gwarancji..Chyba lepiej już zainwestować w lepszy i się potem nie wkurzać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

W tym momencie na rynku jest wiele fajnych smartfonów. Juz nie jest tak jak kiedys,że większośc uznawała tylko telefony Nokii
Mój mąż ma sony ericsson xperia arc i jest bardzo zadowolony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tylko Apple^^ Bezkonkurencyjny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

hal cenowo tez ;)
jamam wawe 723 na bada1.1
zalety wifi ktore moze robic za router,
wygodne funkcje telefonu,
bezposredni "pasek" wyciszania wlaczania/wylaczania wifi i bluetooth,
duzo mozliwosci personalizacji ekranu, (kilka kart z aplikacjami itp - widgety)
jednym przyciskiem wchodzi sie w opcje polaczen ,
przesuniecie w lewo powoduje pisanie sms do "kontaktu" w prawo dzwonienie
wyciszanie dzwonienia przez odwrocenie telefonu na"twarz"
wielozadaniowosc

minusy.
ekran dotykowy w porownaniu do iphona slaby - ale nie tragiczny, w miare dokladny i czuly, ma problemy jak jest obtluszczony(sam klika) albo jak mam za suche rece (np po myciu naczyn)
łatwo sie rysuje obudowa, na ekraniku tez mam ryske ale przeszlifował po chodniku jednak nie wplywa to na czulosc w tym miejscu, ma opcjonalnie klapke chroniaca ekran jednak nie mozn jej odchylic calkiem pod spod.

nie wiem czy te rzeczy to nowosci samsungowe czy norma juz w smatach, ale przechodzilam z noki e-51 ktora uwielbialam.
plus smarta to przegladanie internetu , bogatsze aplikacje i jest troche przydatnych darmowych do sciagniecia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

wróżka. 100 % sprawdzalności. najlepsza w polsce. wróżbita paweł jaśniak tarot. kto zna? (12 odpowiedzi)

Od 3 miesięcy szukam wróżki. Pisałam z dwiema, ale nie porwały mnie. Ktoś poleca mi Pana Pawła...

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność? (182 odpowiedzi)

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie...

Wakacje nad morzem (4 odpowiedzi)

Cześć! Szukam miejsca nad polskim morzem, które oferuje spokojną atmosferę i piękne plaże,...