co zamiast Multisport itp? (6) Czy wiecie jak nazywa się system kart sportowych, typu benefit czy... dysia Taniec Towarzyski (2) Szukam partnerki do nauki tańca towarzyskiego. 22lata 182cm szymonryba@o2.pl Szymon Drużyna startująca w Piłkarskiej Lidze Trójmiasta szuka zawodników:) (7) Drużyna startująca w Piłkarskiej Lidze Trójmiasta szuka zawodników:) Witam... FC Gdańsk
Wspólne Bieganie (2) Witam. Kto ze mną pobiega na trasie Brzeźno =>Molo Sopockie i z powrotem? Zakalec Biegańsko (3) Witam, poszukuje chetnej osoby/osob do wieczornego biegania... Miejsce... :) szukam dobrych dopalaczy (16) witam jak w tytule szukam wspomagania dobrego w dobrej cenie w gdańsku iza Zapraszam-piłka nożna -plaża Gdynia Śródmieście (1) Gramy co sobotę na plaży w Gdyni Śròdmieściu,najczęściej o 13 30. Gramy... Piottr Witam przyłącze się do amatorskiej druzyny regularnie grajacej na hali (3) Witam przyłącze się do amatorskiej druzyny regularnie grajacej na hali Mam... Maciej tenis stołowy - Gdynia (3) Witam, szukam miejsca i oczywiście partnera/kę do gry w tenisa stołowego.... Michał Siatkówka wtorki 19.30 ZSBO Wrzeszcz ul.Hallera (2) Siatkówka wtorki 19.30 ZSBO Wrzeszcz ul.Hallera Witam, Poszukuję kilku... Marcin Brydż (1) Chciałbym zacząć przygodę z grą karcianą jaką jest Brydż. Wiem, że w... Robert Piłka reczna chec trenowania (4) Piłka reczna chec trenowania Czesc! Przeprowadzilem sie do trojmiasta z... Maks Trenerka/trener fitness (2) Poszukuję dobrej trenerki bądź trenera fitness. Ola piłka reczna treningi (1) witam jestem zainteresowanym z kolegami pogranie , potrenowaniem piłki... szczypiornista osobisty trener (2) chce przytyć..pomyslalam o ćwiczeniach na siłowni tych na mase. ale czy... nieswiadoma Trening indywidualny - szukam kogoś do pomocy. (3) Szukam kogoś kto pomógłby mi w odpowiednim doborze ćwiczeń na siłowni (pure... EWA Girls power (4) Girls power Hej, szukam pomysłu na zgubienie co nie co, i chciałabym wybrać... X Siatkówka Gdańsk / Żabianka / Poniedziałek (1) Witam, poszukujemy chętnych osób do gry w siatkówkę, termin każdy... Mariusz decha (3) decha Hej Szukam osób chętnych na wypady na deche w okolicach Trójmiasta.... Ola Cokolwiek (5) Cokolwiek Witam W związku z tym, że pracę mam "siedzącą" chciałbym się... Robert