Ale jeden sąsiad z okolicy ulicy Przennej dał pokaz pierwsza klasa..
Takiego strzelania to Banino jeszcze nie widziało.. szczęśliwego Nowego dla wszystkich
To niestety prawda, najbardziej waliły zadłużone fawele z południa, tak im dobrze na kredycie w wagonie że nie mogli się powstrzymać przed przepiciem i wystrzeleniem swego socjalu na pokrzepienie innej biedoty umysłowej,eh...
Dobrze, że nie doszło do żadnego nieszczęścia. d**ilizm z tymi fajerwerkami. Niestety to nie tylko problem szeregów - właściciele domków jednorodzinnych też nawalali jak potłuczeni.
Tak boli jak dziecko wstaje w nocy i płacze bo boi sie wybuchów a jest za małe zeby zrozumieć ze akurat w tym dniu grupa ludzi postanowiła sobie strzelać w środku nocy. Niestety nie tylko zwierzęta sie boją.
Trzeba było pokazać dziecku pięknie rozświetlone niebo. Na pewno by się uspokoiło. Dzieci wyczuwają nastroje rodziców, wiesz o tym? A co do zwierząt trzeba o nie zadbać w tę jedną noc w roku, a nie strzelać focha na cały świat. Też mam psiaka i wykombinowałam. Znalazł kryjówkę i dał rade
Akurat mój pies wcale sie nie boi przesypia cały ten okres jakby nic sie nie działo. Inaczej pies mojej siostry. A dziecku tłumaczę od kilku dni co to sa fajerwerki. Pokazywałam też w dzień zeby sie nie bało. Ale niestety jak wszyscy zaczęli walić to nawet do okna podejść nie chciał. Był przerażony!!! Wiec tu nie o nastrój rodzica chodzi. Zresztą pies tez byłby wtedy nerwowy.
Kredyt do masz ty niedorobiony d**ilu. Tak łatwo obrażać ludzi w internecie miernoto. Nie przyszło ci do tego pustego łba że nie wszyscy potrzebują zamku księżniczki aby przedłużyć sobie knuta tak jak ty. Ja wolę wydawać pieniądze na życie a nie na wielki dom. A jak ci się nie podoba to spadaj do lasu i tam sobie postaw cygański zamek.