Kolczyki - sama robię, chętnie sprzedam :) (8) Witajcie, kiedyś już podrzucałam tutaj linka do stronki z moimi kolczykami,... Ania i Tomek Sprzedam Suknie Ślubną Agnes (15) więcej szczegółów tutaj Hannna Sprzedam moją AWĘ (16) Witam, sprzedam swoją suknię, oto link do aukcji... rzaba
nnt. Sprzedam nowe buty męskie Nike (2) oryginalne buty dla taty Nike - przywiezione z USA, nowe, rozmiar > 46... Dori SPRZEDAM SUKNIE ŚUBNĄ Z SALONU CHANTILY (8) Biała dwucześciowa, z niewielkim trenem z salonu Chantily rozmiar 38 zwężony... Madziulka scena letnia Zorba sprzedam (1) mam na dzisiaj podwojne zaproszenie na spektakl Zorba godz.20 Yaira Sprzedam piękną suknie z kolekcji MARIEES DE PARIS (1) WITAM! Mam do sprzedania śliczną suknię ślubną koloru jasne ecru. Suknia z... eliza.p jeszcze raz sprzedam suknie slubna (6) Mam do sprzedania suknie slubna z welonem 1,5m, buty rozmiar 39, bolerko... kasia123 sprzedam suknie Farage 2069 (3) sprzedam nową suknie ślubną farage model 2069 , rozmiar 40-42, wzrost 165... miraxa Pepsi i soki - odsprzedam (8) Witam, Mam do osprzedania : 40 butelek 2 litrowych Pepsi (4 zł - szt) -... doriii nnt sprzedam M4 w wejherowie (12) sprzedam M4 w wejherowie, dobra lokalizacja, 60m2, 3 pokoje cena 250.000 PLN... nikki sprzedam suknię ślubną (1) Rozmiar 38 (do 40) na wzrost 170, kolor ecri, jednoczesciowa z gorsetem, z... periplaneta poduszeczka sprzedam (2) Sprzedam białą (ze srebrnymi wstawkami) poduszeczkę na obrączki. Ręcznie... zabolinka Sprzedam suknie St. Patrick rozmiar 34/36 (5) Dziewczyny mam do sprzedania suknie firmy St. Patrick rozmiar 34/36 na wzrost... monka10 nnt: sprzedam mieszkanie (40) witajcie! mam do sprzedania mieszkanie, 3 pokojowe w wejherowie, w bdb... nikki Suknia Agnes-sprzedam.. (15) Sprzedam piekna suknie z salonu Agnes w kolorze ecri -rozmiar 36.Do sukni... Czarna21 sprzedam suknie ślubną (18) http://img167.imageshack.us/img167/5860/zdjcie2no8.jpg jeśli jesteś... Tyglysek sprzedam kamizelkę ślubną i biżuterię (już mniej ślubną) :D (2) kamizelka z musznikiem i butonierką: właśnie przyszła z allegro, prześliczna,... tokio sprzedam śliczną sukienkę (6) Sprzedam białą suknię ślubną (gorset, spódnica i koronkowa obróżka na szyję).... anna10 sprzedam przepiekna suknie (3) http://img61.imageshack.us/img61/8530/weseleep027md8.jpg... Evem