Sprzedam suknie Agnes (10) witam wszystkie panny młode!!! mam do sprzedania suknie ślubną ecri z salonu... margotka1 Sprzedam LaPerla 3531 (2) Witam koleżnki! Sukienka jest jednoczęściowa z trenem na 169cm + obcas Kolor... helenka sprzedam biały gorset (5) Sprzedam sliczny biały gorset slubny firmy cubus. rozmiar 85B za 50 zl. jest... kajapl
sprzedam suknie 450 zl (4) Sprzedam białą suknie ślubną szyta na zamowienie - (cosmobella) zdjecia... kajapl Sprzedam moja sukienke slubna:) Jest Sliczna (3) Witam! Was dziewczyny no jestem juz po slubie:) I chciałabym sprzedac swoja... kasia123 Sprzedam suknie (25) Dziewczyny mam do sprzedania suknie firmy St. Patrick rozmiar 36 na wzrost... monka10 sprzedam sukienke na wesele, poprawiny itp. (4) Czesc. Mam do sprzedania NOWĄ sukienke. Kolor rozowy ( nie tak ostry jak na... różyczka Sprzedam suknię (23) Cześć dziewczyny... Mam do sprzedania piekną, białą suknię ze złotą koronką -... Gosia i Rav SPRZEDAM SUKNIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (13) Sprzedam suknię Justin Alexander model 8278 zakupioną w salonie Madonna za... mystic data ślubu-odsprzedam! (3) Odsprzedam termin ślubu-22.08.09.Koszt to tysiąc zł.Cena za rezerwację sali... anna25 sprzedam sukienkę 46 rozmiar (4) Witam, jeśli ktos jest zainteresowany proszę o maila przeslę zdjęcia.... maj2008 sprzedam diadem (23) sprzedam diadem :) cena 35 zł pozdr... patiomkin4 sprzedam suknię z bolerkiem, r.36/3 (5) Suknia ślubna biała, satynowa, szyta na wymiar. Rozm. 36/38. Dwuczęściowa:... Arielka może kogoś zainteresuje-sprzedam buty (7) polecam, na ewentualne pytania odpowiem na maila:)... @gnieszka Suknia Agora 23-05 sprzedam - zapraszam (1) Sprzedam suknię ślubną firmy AGORA model 23-05w salonie Marietta w Gdyni.... sometimes sprzedam surdut (4) http://img175.imageshack.us/img175/3982/surdutlubnywd7.jpg w skład kompletu... ferrari82 sprzedam suknię z koronkowym bolerkiem (10) Witam, mam do sprzedania suknię białą, rozmiar 36. Wzrost 156 + obcas.... Arielka Sprzedam suknię jedyną w Polsce!!! (20) Zajrzyjcie na tą aukcję... Być może ktoraś z was zakocha się w tej sukni tak... wildchild Sprzedam białą suknię ślubną r.36/38 (3) Sprzedam białą suknię firmy Gala rozmiar rozm. 36/38, szyta na wzrost 168cm.... anieska SPRZEDAM PIĘKNE BIUSTONOSZE 100 E (1) KUPILAM PRZEZ INTERNET ALE SĄ DLA MNIE ZA DUŻE SĄ SLICZNE FIRMY ANFEN... vanilka86