sprzedam po 16 sierpnia suknię GALA model DAMITA (1) Witam, sprzedam suknie slubną firmy GALA model DAMITA. Suknia prosta a... irena SPRZEDAM SUKNIĘ! (45) Sprzedam suknię Justin Alexander model 8278 zakupioną w slonie Madonna za... mystic SPRZEDAM SUKNIE POLINA (2) cena: 750 zł suknia jednoczęściowa w komplecie z koronkowym bolerkiem... martab
SPRZEDAM TANIO SUKNIĘ ŚLUBNĄ (1) WITAM SPRZEDAM TANIO BIAŁĄ DŁUGĄ SUKNIĘ ŚLUBNĄ, JEDNOCZĘŚCIOWĄ, Z DŁUGIM... maleństwo26 sprzedam suknię ślubną, rozmiar 36 (14) Biała, jednoczęściowa suknia ślubna kupiona we wrześniu 2007 roku w butiku... ficia GDZIE SPRZEDAM OD RĘKI SUKNIĘ? (6) KOCHANE KOLEŻANKI! CHCĘ SPRZEDAĆ SUKNIĘ ŚLUBNĄ. CZY WIECIE GDZIE MOŻNA... maleństwo26 Sprzedam suknię ślubną na 158 ecru, 450 zł (5) Witam, sprzedaję suknię ślubną model Karina z salonu Beauty. Kupiłam ją we... *Alicja* sprzedam tel.samsung u 600 (1) nowy z sieci era, :) moze ktos bedzie chętny :) kasia0075 Sprzedam kamizelkę+ resztę (6) Sprzedam kamizelkę + butonierka i musznik. Ecri ze złotym, na szczupłego... Małgosia SPRZEDAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ (1) SUKNIA ŚLUBNA, ROZMIAR 38; BIAŁA Z DŁUGIM TRENEM, DODATKOWO RĘKAWICZKI I... maleństwo26 sprzedam suknie za 400-500 zł (4) Sprzedam białą suknie ślubną szyta na zamowienie - zdjecia przeslę na maila.... kajapl sprzedam suknie ślubną (10) Witam, sprzedam suknie ślubną rozmiar 38/40 na wzrost 174 +/- 6 cm... Aniapa SPRZEDAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ ROZ. 40-42 (1) Sprzedam jednoczęściową suknię ślubną z tafty na kole. Górna część ślicznie... AZI SPRZEDAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ Z DODATKAMI (32) nadszedł czas na moją wybrankę i pora się z nią rozstać niech służy następnej... Madziulka odsprzedam tebletki jasmin ( 2 ) opakowania. (1) której z was lekarz je przepisał z chęcią odsprzedam! kaktuss biżuteria ślubna - sprzedam (7) dziewczyny mam do sprzedania dwa komplety bizuterii, jeden miałam na swoim... Ewa26 Sprzedam śliczną suknie ślubna (60) Hej Dziewczyny Mam do sprzedania śliczna sukienke mojej siostry. Suknia jest... Agaaa AKTUALNY WĄTEK - Suknia AWA - Sprzedam! (26) Cześć kobitki, zony i narzeczone itd ;-) Odsprzedam swoją suknię ślubną -... tysiola Oddam/sprzedam trochę ciuchów :) (34) Cześć dziewczyny, mam na sprzedaż/do oddania trochę ciuchów z powodu... yecath sprzedamy komplet surdutowy;) (37) otworzę odrębny wątek. może ktos się zainteresuje. w skład kompletu wchodzi:... ferrari82