Joanna Kaszubowska - ocena (1) Bardzo polecam panią doktor Pilek! Jestem bardzo zadowolona z przebiegu... Joanna Kaszubowska Ania - ocena (1) Świetna stomatolog. Przemiła i kompetentna. Wreszcie znalazłam dobrego... Ania Gosia - ocena (1) Klinika o najwyższym standardzie! Gosia
Dominika - ocena (1) Bardzo sprawny i przyjemny zabieg usuwania ósemki Dominika Manollis - ocena (1) Dr Szycik to profesjonalistka!!! Konkretna osoba na odpowiednim miejscu. Manollis Krystian - ocena (1) Polecam gabinet ! Krystian michał - ocena (1) Pełen profesjonalizm z nutą rodzinnej atmosfery, jeśli dentysta w 3miesicie... michał Małgorzata - ocena (2) Polecam. Profesjonalne podejście. Najlepsze miejsce aby zadbać o uśmiech. Małgorzata Anka - ocena (1) Od wielu lat korzystam z usług pani Beaty, diagnoza celna, zabiegi wykonane... Anka Franciszek Wilczewski - ocena (2) Bardzo dobrzy specjaliści Franciszek Wilczewski Dominik - ocena (2) Pełen profesjonalizm:) Dominik izabela - ocena (2) świetne miejsce polecam izabela Kasia - ocena (2) Wspaniała atmosfera w gabinecie. Profasjonalne podejście do pacjenta. Cały... Kasia kasia - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona, dobry kontakt z pacjentem, wszystko szczegółowo... kasia XYZ - ocena (1) Pani dr to kobieta o Wielkim sercu:) wszystko na najszybszym poziomie XYZ Xyz - ocena (1) Wszystko jak należy Xyz Edi - ocena (1) Przyjemnie(o ile u stomatologa może być przyjemnie)profesjonalnie,kak dla... Edi Beata - ocena (1) Profesjonalne podejście do pacjenta. Rzetelne wykonanie usługi. Miła obsługa.... Beata Marek - ocena (1) Super atmosfera o robota Marek Jaroslaw - ocena (1) Profesjonalizm i kultura osobista. To cechy wyróżniające Pana Doktora Grzegorza. Jaroslaw