Bardzo dobra klinika (1) Podejscie do pacjenta jest dobre. Panie sa mile a pani doktor Piaskowska jest... illt Warto (1) Skorzystałem z pomocy stomatologa H Centrum w sytuacji nagłej. Jednym słowem... Marcin Jacek - opinia (1) personel super,w porównaniu z innymi gabinetami ceny średnie, jakość leczenia... Jacek
gorąco polecam (1) Gorąco polecam tą klinikę, zwłaszcza dr I. Grabską ( z innymi lek nie miałam... justyna Karolina - opinia (1) Super! Ceny dosyć niskie jak na Gdańsk, nie ma problemu z wizytą, kontrolą... Karolina ekstra (1) super. bez bólu, miła atmosfera. Co za ulga trafić na fachowców. Każda... Mirka polecam! (1) nie tak tanio, ale bardzo dobra jakość leczenia MR Świetnie obsługa! (1) Przeglądając ten portal przypadkowo natrafiłam na rankingi firm oferujących... Klimont Oliwia Asia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kompleksowego leczenia w tym gabinecie , a w... Asia PLOTKARY (1) ja rowniez korzystalam juz z uslug tego gabinetu. Najpierw poprosilam o... klaudiaxxx Świetny lekarz! (1) Długo poszukiwałam zaufanego stomatologa i trafiłam na Pana Macieja. Świetne... Sunny Pacjentka - opinia (1) Lekarka sympatyczna, a przede wszystkim kompetentna. Gabinet czysty i dobrze... Pacjentka Nie polecam osobą potrzebującym doraźnej szybkiej opieki (1) Jestem niezadowolona z usług tego gabinetu. Zgłosiłam sie tam z opuchnietym... Małgorzata Gołaszewska rewelacja (1) 12 lat temu wybiłam zęby i wstawiłam sobie porcelanowe licówki, gwarancja... Kasia Drożyzna (1) Gabinet dla ludzi z portfelem bez dna. Jakości leczenia nie jestem w stanie... Monika SUPER (1) Polecam te Klinikę a w szczególności doktor Natalię Piaskowską. Bardzo miła... maja gilbert - opinia (1) do pani doktor trafiłem z polecenia i to nie tylko od jednej osoby. jestem... gilbert usuwanie zatrzymanej ósemki (1) zgłosiłam się do dr na usunięcie dolnej ósemki zatrzymanej w kości - bałam... Dominika ekstrakcja w gabinecie (1) Skorzystałam z usług dr Ziemlewskiego za namową mojej dentystki, która... Agnieszka. polecam (1) powiem tak, nie tak łatwo znaleźć lekarza, który po pierwsze jest... tomek