super (1) Polecam wszystkim, zwlaszcza tym, którzy boją sie wizyt u dentysty. Przyjazna... regularna pacjentka rewelacja (1) Rzeczywiście świetne podejście do pacjenta, jestem histerykiem i mam niski... nina ocena gabinetu (1) byłam nie tak dawno, gabinet jest bardzo przyjazny dla pacjenta, ceny są... Ania
Koszmar !!!! (Katastrofa) (3) Kiedy pierwszy raz weszłam do gabinetu pani S. powiedziałam sobie jaki ładny... Wielbicielka pani Suski !!!! :p Polecam (1) Polecam wszystkim ten gabinet. Bardzo miłe młode Panie doktor, rzetelne i... Daniela Kto tanio buduje (2) Przyznać muszę, że nie jest to tania klinika, trzeba zarezerwować sobie... Dawid pełen profesjonalizm!!! (1) Gorąco polecam usługi Pani Doktor. Jestem zachwycona tym, jak sprawnie,... karolina Pani Stomatolog z powołania (1) Dzięki znajomym trafiłam do Pani Doktor,która jest bardzo dobrym ,solidnym... anna.b RÓWNIEŻ POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Pani dr Rutkowska sprawnie usunęła moją... Piotr Profesjonalnie i uczciwie!!!! (1) Bez strachu, ze znieczuleniem, z świetnym podejściem do dzieci!!!!! Super... Beata , Marek, Jakub, Mateusz Brak słów, żeby komentować... (1) Jeśli chodzi o czas oczekiwania, naprawdę krótki,jeśli zaś chodzi o podejście... marina powrot do przeszlosci (1) wyposazenie szczyt lat 80 tych i technika zabiegow takze da ci duzo do... kaszub Pani .Doktor sympatyczna (1) asystentka też,miła obsługa szybkie lecznie zembów,bezbolesne,nowoczesne... Monika polecam każdemu kto się boi stomatologa (1) Pani dr Dunajewska jest bardzo miła. Profesjonalistka w każdym calu.... aapt polecam (1) polecam zapisywanie się do Pani dr Kostiuczuk. zawsze jestem bardzo... czarny Dr. Jarząbek (1) Ja również polecam usługi dr. Jarząbka. Jest nie tylko świetnym fachowcem,... Asia fachowa opieka (1) pani doktor przemiła, leczenie przebiega bez stresu, obsługa i wyposażenie... daniel STOMATOLOGIA BEZ GRANIC (1) Niesamowita atmosfera.Byłem w szoku.Pani Dentystka sobie podśpiewywała.W tle... BOXER Polecam-profesjonalizm (1) Ja tez miałam usuwaną ósemkę u dr Rutkowskiej- 100% satysfacji. Nie... ola_h "Niebo w gebie" (1) Jestem b. zadowolony z "uslugi" tego gabinetu. "Robila mnie" pani Wioleta.... jaross