Sun City

Solaria

Gdańsk, al. Grunwaldzka 158/1

zdecydowanie odradzam (2) kupiłam karnet w grudniu 10 wizyt po 10 min.. Nie uprzedzono mnie, że po 5... Aga Jest stronka internetowa? (2) Jestem zadowolona z wyprawy do tego solarium , jednak dzis gdy juz widac... Kobra Dobre solarium w sopocie (1) Ja od jakiegoś czasu chodzę na ul. Niepodległości 801. Bardzo miła obsługa,... Ja
rewelacja (1) czysto,miło,przyjemnie,bardzo dobre łóżka i miła atmosfera. ceny przystępne,... Magda obsługa extra (1) przemiła obsługa,p. Agnieszka potrafi profesjonalnie doradzić czas opalania i... Gocha31E Gorąco polecam (1) Witam jestem Państwa klientka od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona z... Justyna l. Gosia - opinia (1) Bardzo sympatyczne miejsce, panie miłe i chętne do pomocy. Fajnie, że... Gosia mile zaskoczona (2) Witam, od jakiegos czasu korzystam z Panstwa solarium, ceny weekendowe sa... Agata :((:(:( (2) jestem pod wielkim wrażeniem ze solarium jest otwarte w weekend:(czy to jest... czarna ok (1) Witam poczytałam i stwierdzam że co po niektórym to chyba brak piątej klepki... kobieta Najlepsze solarium ;) (4) ... Testowałem już wiele salonów z solarium ale od kiedy zacząłem chodzić do... Roberto:) z siostrą Hmmm... (2) no cóż, gratuluję pomysłodawcy projektu promocji. Otóż w moim przypadku, przy... ph Naprawde fajne solarium (1) Czytam te wszystkie opinie i sie nie zgadzam,do sun city chodze od paru... stała klientka Obsluga (1) Solarium naprawde ok ale mysle ze wlascicielka powinna sie zastawnowic nad... Paulina Zdecydowanie na tak :) (1) Korzystamy z solarium co tydzien,zawsze jestesmy miło obsłużeni przez... usmiechnieci klienci. opinia (1) Jestem stała klientką i musze powiedzieć, że jest to moje ulubione solarium,... Joanna Fajnie, fajnie- ale... (1) Jestem stałą klientką 'Sun City', co świadczy samo o sobie, że nie jest... Magda Dawid - opinia (2) karnetY a WIEC SPRAWA DOTYCZY KARNETOW... MOZE I JEST TANI ALE PO PODZIELENIU... Dawid tragedia... (2) Byłam dziś pierwszy raz w solarium sugerując się opiniami z tej strony.... dagmara Polecam! (1) Pragnę zdecydowanie polecić to solarium. Byłam już w wielu miejscach w... Sylwia