Zdziwiło (3) mnie to co napisał Realista. Szkoła jest naprawdę porządna. Poza tym każdy z... Robert Długo by mówić. . . (14) Kiedy szłam do tej szkoły byłam mega dobrze nastawiona. Rzeczywistość bardzo... k. ludzie dajce se siana . . . (1) Wchodzę na stronę i nie wierze w to co czytam. Pomijając to, że pan z... trololo
Gdańskie Gimnazjum (1) Gdańskie Gimnazjum to szkoła, którą warto polecić. Syn uczęszcza, jest... Renata Oświata - Lingwista (2) to szkoła, która potrafi zaszczepić "bakcyla" nauki u ucznia. Wysoki poziom... Marcin Anonim - opinia (7) Gdy szedłem do tej szkoły obiecywano mi sześć godzin angielskiego oraz trzy... Anonim Lizak (nie mylić z LiKi) - opinia (2) po 1. chciałam poprosić kogoś kto dodaje podstawione pozytywne opinie, aby... Lizak (nie mylić z LiKi) Porażka. (2) Nie zgadzam się z wszystkimi poniższymi opiniami, z resztą pewnie wypisuje je... LiKi Ojciec (1) Jestem ojcem jednego z uczniów. W mojej ocenie szkoła nie ma sobie nic do... Wiesław K. Realista grzani głupoty (2) Wspolczuje Realiscie, ktory chyba ma problemy ze soba, skoro takie glupoty... Optymista to szkoła i nauczyciele, (1) którzy w odpowiedni sposób potrafią przekazać wiedzę... Poza tym szkoła jest... Supron A ja mam mieszane odczucia. (2) Szczerze mówiąc, zawiodłam się na tej szkole. Niby taka fajna (z ulotek) a... Anonim. porażka.. (2) Witam. Ukończyłam szkołę w zeszłym roku i niestety muszę przyznać, że te 3... anna porządna firma... (2) ...i porządna szkoła. Szkoła przekazuje wiedzę na wysokim poziomie.... Jan to zależy (4) Zależy od tego, na jaką klasę i wychowawcę się trafi. Niestety prawa ucznia... zirytowana Porażka (8) Szkoła ma niewiele wspólnego z tym co jest prezentowane na ulotkach i stronie... zorientowana Gimnazjum (1) Polecam wszystkim chętnym gimnazjum. Nie będę wymieniał pozytywu w postaci... Maciek Jest mega! (2) Extra szkoła. Polecam każdemu, kto chce zdobyć porządną wiedzę, a przy tym... Ferdzio Szkoła złego wychowania (3) Napisać opinie tej szkoły jest proste.Trzy razy nie -niekompetencja... Jerzy Miedziński Fajni nauczyciele, (1) poziom nauczania jest ok, super klimat, ciekawi ludzie. Dla mnie istotnym... Kosma.