Szkoła złego wychowania (3) Napisać opinie tej szkoły jest proste.Trzy razy nie -niekompetencja... Jerzy Miedziński Fajni nauczyciele, (1) poziom nauczania jest ok, super klimat, ciekawi ludzie. Dla mnie istotnym... Kosma. Szkoła (1) daje dobre podstawy do dalszej nauki. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu... Tomasz W.
Profesjonalizm (1) za niewygórowaną cenę tak naprawdę. Jeden z synów chodzi do Gimnazjum... Adrian syn ukończył gimnazjum (1) dostał się do ALO. Teraz planuje studia. Gimnazjum pomogło mu w starcie... Mirela szkoła (1) szkoła spełnia wszystkie swoje funkcje. córka jest bardzo zadowolona zarówno... Edek super! (1) Kiedy rozmawiam z kolegami, którzy chodzą do szkoły publicznej i widzę jaki... Mati polecam gimnazjum (1) Polecam gimnazjum. Bardzo wysoki poziom nauczania i przystępność dyrekcji... Arkadiusz SŁABE WYNIKI TESTÓW GIMNAZJALNYCH (2) proponuję zainteresowac się wynikami testow gimnazjalnych 2010 i porownac np.... JA Więcej wad niż zalet (2) Szłam to tej szkoły z wielkimi nadziejami i oczekiwaniami, kierując się tym... na szczęście już absolwentka wszystko ok gdyby nie p. dyrektor (2) Nauczyciele sa super dobrze nauczaja i nie "faworyzuja", wszyscy sie tu... Street_FighterXDDD Szkołę uważam za dobrą (2) Oświata-Lingwista to dobra szkoła. Z nauczycielami jest dobry kontakt -... Katarzyna S. mój syn chodził do tego gimnazjum (1) i jakoś nie narzekał, jak co poniektórzy piszą tutaj. Fakt - super łatwo nie... Leszek Polecam (2) Jestem rodzicem jednego z uczniów i wyrażam szacunek dla postawy Pani... Kama fajna (1) szkoła bardzo fajna , Przede wszystkim wysoki poziom nauczania ! Bardzo fajni... Maniek super szkoła (1) szkoła ze świetną atmosferą , mała , kameralna , wszyscy się znają,... Marta Szczurkowska super szkoła (1) poziom jest bardzo wysoki, wiele kół zainteresowań, mozliwosc nauki wielu... a. fajna szkoła (1) Ogólnie lubię nauczycieli-chcą nas czegoś nauczyć i się starają. Mała... lulu Bardzo fajna szkoła (1) Szkoła jest na prawdę dobra. Wielu nauczycieli to świetni pedagodzy i widać... Maurycy Najlepsze gimnazjum w Gdańsku (1) Mimo, że (ze względu na ekskluzywność tej szkoły) trudno się tam dostać,... Kot