trzymać tak dalej! (1) Jako, że właśnie skończył się mój kurs, pora na kilka słów komentarza. Z... jarmułka wspaniała opieka (1) Wspaniała opieka, podejście z sercem!!! Ogromna cierpliwość pań. Niesamowite... mama i tata rewelacja! (1) Fantastyczne miejsce, do którego chce się wracac i z którego nie chce się... neptunka
POLECAM (1) Szkołę polecam. Najpierw chodziłam na Zaspę, ale atmosfera tam ponująca mnie... Maja Pozytyw (1) Byłem uczestnikiem kursów organizowanych przez tą firmę i bylem bardzo... Eryk poziom ostatnio spada (1) Musze stwierdzic ze poziom nauczania w filii na ul. Uphagena ostatnio bardzo... Kasia gorąco polecam! (2) w szkole empik ucze sie juz drugi rok i jestem na prawde zadowolona! widac ze... Miki Polecam (2) W empiku ucze się już kolejny rok i jestem bardzo zadowolona. Naukę... Magda POLECAM! (1) Od 4 lat niezmiennie ucze sie j. angielskiego w WINDSOR CENTRUM JEZYKOWYM.... Barbara ku przestrodze (1) Zmaina siedziby bez zadnego aneksu do umowy. Zmiana siedziby w połowie... oszukany POLECAM!!!! (1) Uczę sie w szkole juz od 6mc,mam super lektorke i efekty juz widze!Nie... Kasia Kurs za granica (2) Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z firma Siesta. Swietny kontakt(nie... Alicja Odradzam (2) Chodziłam 1 semestr na kurs hiszpańskiego i bardzo się zawiodłam, nie dość że... Agnieszka Nie polecam wymagającym (1) Chodziłam do wielu szkół językowych i ta ma najniższy poziom nauczania ze... Joanna lukasz - opinia (1) W WordPoweR naprawde czuję, że to uczeń jest najważniejszy. Zajęcia... lukasz Henryk K. - opinia (1) Brałem udzial w szkoleniu z komunikacji - bardzo pomysłowe, twórcze,... Henryk K. !! (1) Chodziłam do tej szkoły przy ul . Milskiego. Przez ok 4 lata , nie mam sie na... Anna kierownictwo zachowuje się nieetycznie (1) Uczęszczałem na kurs języka angielskiego, który (bez wcześniejszego... Michał Przyjemna nauka, kiepski adres (1) Powiem, szczerze,że nie sądziłam, że po tylu niewypałach w innych szkołach... m. SUPER!!!!!!!! (1) SUPER!!!!!!!! Kasia