Moja ulubiona szkoła (1) Bardzo dobra szkoła i bardzo dobrzy nauczyciele Polecam wszystkim bardzo... Karol. C Zoe - opinia (1) Polecam każdemu:) uczą świetnie. W tym roku przygotowuję się z nimi do... Zoe SZKOŁA GODNA POLECENIA (1) Świetna szkoła, mili i kompetentni nauczyciele, świetna atmosfera, nauka w... zbigniew11111
szkoła godna polecenia (1) Super szkoła, chodzę dopiero od wrzesnia, ale bardzo mi się podoba, lektorzy... Piotr bardzo dobra szkoła ! (1) moim zdaniem to bardzo dobra szkoła! ucze sie już drugi rok i naprawdę jestem... Kasia Przyłączam się (1) Musze się zgodzić z Lilką co do oceny tej szkoły. Uczę się w Moose od 3... Snake brak profesjonalizmu!!!!!!!!!!! (1) niestety jestem bardzo rozczarowana, nie można nic załatwić w biurze Profi... kalina Świetna jakość nauczania za dobrą cenę (1) Chodzę do DLC już drugi rok. Po pierwszym zdałem CAE bez problemu, teraz pora... Michał Kosmecki DLA MNIE BOMBA!!! (1) Z czystym sumieniem polecam kursy w tej szkole! Mała grupa, nauka w klimacie... Agano super (1) Szkoła rewelacja. Nauczyciel zawsze przygotowany na lekcje: realizuje... De.eM. Daria - opinia (1) Polaczenie dyscypliny, wysokiego poziomu, nauki i pracy z mila, bezstresowa... Daria Maciek - opinia (1) Chodziłem na zajęcia do Pani Asi i zdałem egzamin FC na A Jestem zadowolony... Maciek :) (1) poziom nauczania wysoki, bardzo przyjemna atmosfera. polecam mar Nie polecam (1) Nie polecam tej szkoły. Istnieja w Trójmieście lepsze. Żle mnie... lea ! (1) radzilabym zatrudniac przy telefonie bardziej kompetentne osoby. Przez taka... A SUPER (1) Spędziłam z Bestem prawie 8 lat - zaczynałam jeszcze w liceum a skończyłam... była kursantka Super nauczyciel (1) Super nativ speaker i zarówno właściciel szkoły. Ma do tego powołanie. Polecam Krzysztof Jest dobrze (1) Juz jestem po kilku spotkaniach w leo i naprawde rewelka. Widać konkretne,... ciupakabra Nie żałuję i polecam innym (1) Posłałem tam w ub. roku córkę na naukę angielskiego. Jest zachwycona.... aandy Bardzo miło (1) Zapisałem sie na kursik i jak na razie jest OK. Pozdrawiam wszystkich z grupy... Artur