Warto tu przyjść! (1) Właśnie zakończyłem kurs języka angielskiego - i zastanawiam się czy nie... Maxi Szkoła jest super:) (1) Szkoła jest super Uczyłem się wcześniej w innych (tzw.... Świderek Filia na ul. Uphagena (1) Bardzo fajna atmosfera i dobry poziom - polecam Jacek
Thank you ML (1) Kurs już za mną - pora na krótką ocenę - lektorka młoda, ale bardzo... Wykształciuch Jestem bardzo bardzo zadowolony... (1) przed wyjazdem do USA chcialem pocwiczyc konwersacje. Spodziewalem sie, ze... Michał polecam! (1) Bardzo dobra szkoła, dużo konwersacji i motywacji do pracy. świetna... rossman ZADOWOLONY SŁUCHACZ (1) Pozdrawiam moją grupę niemiecką i naszą wspaniałą panią lektor! Cała nasza... M.L. Emilia - opinia (1) Nauczyciel bardzo dobrze przygotowany do lekcji, lekcje sa bardzo dobrze... Emilia Jestem zdecydowanie na TAK (1) Zachęcam Wszystkich. Tutaj naprawdę można nauczyć się angielskiego w szybkim... jareek POLECAM YES! (1) Jestem uczestniczką kursu angielskiego i jestem bardzo zadowolona z zajęć.... Bogusia Bardzo dobre kursy z EFS-u (1) Uczestniczę w kursach dofinansowanych z EFS-u (język angielski dla... piotr Dziękuję (1) Dziękuję za odzew. Wprawdzie postanowiłam zaryzykowac i się zapisać zanim... agravka Opinia (1) Szkola nie jest duza ale sale sa dosc przestronne, z nowym wyposazeniem.... student Wielka kapa (1) Po 1 miały być grupy wiekowe a w grupi bylam z 50 latkami. po 2 mała sala a... Katarzyna Pomorskie Centrum Rozwju "SOCRATES" (1) szkoła na poziomie, fajni lektorzy, rzeczywiście sporo się nauczyłam Monika Jedna Osoba w Astarze. (1) Nie wiem jacy są inni lektorzy w Astarze, wiem jedno, miałam nóż na gardle,... Patrycja H. L.S.LIINGUA dba o wysoką jakość nauczania (1) Lektorzy są świetnie przygotowani, nauka jest w małych grupach, do 8... Olga MOJA OPINIA (1) Uczyłam się 2 lata prywatnie u samej pani dyrektor, bardzo sympatyczna... uczennica hiszpański prawatnie-ma ktos kontakt?! (1) szukam pilnie jakiegos nauczyciela J.hiszpanskiego. zalezy mi na prywatnych... @monik@ kurs angielskiego dla medyków gdzie? (1) Witam, może wiecie jakie szkoły na terenie gdańska prowadzą kurs angielskiego... gryzeldka