Kostka brukowa (1) Przyjmuję zlecenie . wolne terminy Układanie kostki brukowej. Układamy na... Przemek podwieszany sufit (4) szukam kogos do podwieszenia sufitu w kształcie owalu w Rumii, zalezy mi na... marcin ogrodzenie drewniane (4) Witam Poszukuję ekipy, która może wykinać ogrodzenie drewniane. olek
dobre drzwi zewnętrzne (5) Czy ktoś poleci mi dobrą firmę na wymianę drzwi wewnętrznych z montażem?... Mike pompa ciepla (9) szukam sprawdzonego wykonawcy pompy ciepla na terenie Kolbud - kompleksowo... m_k Panele podłogowe - klejone (6) Zlecę położenie paneli podłogowych, klejonych do podłogi, ok. 20m2.... O. Kominy systemowe (3) witam poszukuję fachowca który podejmie się postawienia dwóch kominów... bartek Sufity podwieszane - pilne (8) Szukam ekipy która znajdzie czas pomiędzy 27.12 a 7.01 na wykonanie 2 sufitów... Sebastian Klijent (1) Witam wczoraj miałem montowane drzwi przez firmę dom bud Jakubczyk Maciej... Marek Klijent (1) Witam wczoraj miałem montowane drzwi przez firmę dom bud Jakubczyk Maciej... Marek Elewacja w niemczech (1) Witam mam pytanie ile trzeba obecnie zapłacić w Niemczech za 1m2 fasady z... Energa pakiet podstawowy iii 2024 (1) Pewnie nie tylko do mnie dzwonią przedstawiciele energa proponując pakiet... Drbro Szukam firmy do cięcia wodą - PILNE! (2) Jak to wygląda jeśli chodzi o wykonanie cięcia wodą, czy macie jakąś... Ada Malarz pokojowy poszukuje zleceń +48 506 182 710 (1) Remonty pod klucz transport wiedza narzędzia zadzwoń user_137693040496 Arka investment (3) Arka investment - Magdalena Rogowska.Czy ktoś miał przyjemność współpracować... Sople 23 Naprawa pralek, zmywarek gdzie? (9) Ostatnio jakoś psuje mi się sprzęt ;) Wzywałam do zmywarki, teraz cieknie... mieszkanka bojana Fotowoltaika (3) Ja również jestem bardzo zainteresowana montażem na dachu swojego domu paneli... s4jeczk4 Kogo polecacie pod pompy ciepła? (2) Kto aktualnie jest godny polecenia? mrmisiek1 Poszukujemy zleceń pracy remonty od ad z (1) Roboty pod klucZ uprawnienia ekipa remontowa na już trójmiasto +48 735 766 335 Budowa domu-firma (3) Witam poszukuje sprawdzonej formy do budowy domu. Michal