Projekt kuchni i łazienki (23) Szukam kogoś, kto wykona projekt kuchni oraz łazienki, niedrogo. Może znacie... yecath Northpol tynki (1) Witam,czy ktoś z Państwa robił z tej firmy tynk interesują mnie szarości i... Ona39 projektowanie ogrodu znacie kogoś kto się tym zajmuje? (15) mam do zagospodarowania teren wokół domu, około 500m . chciałabym na tym... aga76
projektowanie i zakładania ogrodu (5) czy znacie może firmę Aurea Garden? czy to solidna firma? jaki jest ich... Asia Posadzki żywiczne (9) szukam ekipy aby zrobic posadzke zywiczna w garazu i na tarasie. okolice... mw Kompleksowy remont łazienek (1) Witam zajmuje się kompleksowymi remontami łazienek mieszkań posiadam 20... Krzysztof Budowa domu (15) Witam, Czeka mnie budowa domu. Macie kogoś sprawdzonego do budowy domu? -Kinga ekipa budowlana (26) Szukam sprawdzonej i solidnej ekipy budowlanej. Startuję z budową w... kamil Szukamy zleceń remontowo budowlanych Chętnie podejmiemy współpracę. Osoby prywatne, firmy, spółdzielnie, wspólnoty. Jesteśmy na (2) Szukamy zleceń remontowo budowlanych Chętnie podejmiemy współpracę. Osoby... Marcin pogłębianie w portach (1) Bardzo ważne dla naszej gospodarki jest pogłębianie w portach, czyli proces... natkowal12 szukam dobrego stolarza (17) Szukam dobrego stolarza który zrobi szafkę do łazienki z drewna. Nie ze... mama Wiktora poszukuję firmy sprzątającej (70) Poszukuję lokalnej firmy sprątającej. Szukałam już w internecie, ale tam... igaa CYKLINOWANIE szukam (19) pilnioe potrzebny tani i uczciwy cykliniarz iza Usługi stolarskie (1) Usługi stolarskie 504494723 Stolarz1004 Stolarz (1) Usługi stolarskie 504494723 Zapraszam do kontaktu Stolarz1004 Łazienka (10) Witam Szukam ekipy bądź człowieka do wykonania łazienki od zera.Bialy... Paweł Czy są gdzieś mieszkania dla firm? (1) Moja firma zleciła mi znalezienie kilku apartamentów na wynajem dla kilku... karinawaro Położenie glazury na podłodze. (2) Witam Szukam odpowiedzialnego i sprawdzonego fachowca do położenia glazury na... Kinga taras wentylowany (7) Poszukuję firmy z doświadczeniem w wykonywaniu tarasów wentylowanych. Mam do... wan Dramat (1) Nie polecam ,omijać stoisku tego Pana szerokim łukiem . Nie potrafi nawet... Romek